S26 alınır mı?

• Konuyu başlatan baho58
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 76

baho58

Decapat
Daha fazla  
Şu an S23 kullanıyorum, S26 çıkınca almaya değer mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ciksin birkac ay gecsin oyle karar ver, daha telefon cikmadi belki problemli olacak. S23 aman aman eski bir telefon degil oyle asiri bir sey degistirecegini zannetmiyorum S26 almanin. Ha batarya, donma vs. gibi problemlerin varsa al tabii ki ama oyle bir sey oldugunu sanmam, ben S23 Fe kullaniyorum donma vs. gibi sorunlarim olmadi, batarya cok sikinti bende ama o problem de S23'te yoktur diye dusunuyorum.

Ultra modellerinde uzun süredir kullanılan sensörler maalesef kullanılmaya devam edilecek. Düz modelde sensör bir ihtimal daha iyi bir sensörle değişebilir ama söz konusu Samsung ise umutlu olmamak gerek. Ultra da radikal değişiklik yapmayan düz model de niye yapsın ki sonuçta.

Üç nesil aradan geçtikten sonra model atlamak mantıklı elbette ama fiyat ne olacak o önemli.

Çok iyi bir ekranla geliyor M14 AMOLED panel kullanacak tüm S26 serisi. Batarya düz modelde 4200-4300 MAH civarı olabilir.

Yonga değişiyor tabii bu fark ediyor. Exynos 2600 ile gelebilir çoğu pazara. Bu defa çok çok daha güçlü gözüküyor Exynos 2600. Testlerde iyi sonuç verdi ama sentetik testler her zaman doğruyu göstermez. Güç tüketimi, termal verimlilik, sürdürülebilir performans, ISP gibi konularda nasıl olacak bu önemli.

Telephoto kamerası da 12 MP yeni bir sensör olabileceği söylentileri de mevcut.

Günün sonunda da çok büyük radikal değişiklik bekleme derim.

S23 iş görüyorsa onla devam edebilirsin. S26 modelinin fiyatı ve özellikleri belirleyici olacak artık.

Şu an S23 kullanıyorum, S26 çıkınca almaya değer mi sizce?
Şahsi fikrim: Telefon ölünceye ya da sorun yaşayıncaya kadar kullanmak. Onun harici yeni telefon almak çok gereksiz ve saçma geliyor bana. Ayrıca yeni modellerin hepsi %3-5 "iyileştirilip" tekrardan piyasaya sürülen modeller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı