S26 Ultra vs S25 Ultra

Turboz64

Hectopat
Daha fazla  
S26 Ultra mı almalıyım, S25 Ultra mı? Normalde S25 Ultra alacaktım, paramı hazırladım ve 85K para biriktirdim. 512 GB S25 Ultra şu an 80-85K. Neyse, lansmanı izledim ancak S26 Ultra pahalı olmasına rağmen bazı özellikleri cidden çok hoşuma gitti: privacy display, Horizon lock, 10 bit ekran paneli ve diyafram açıklığındaki küçülmeler. Şu an lansmandan dolayı 512 GB olan S26 Ultra, 256 GB fiyatına satılıyor (110K) ve 1 terabayt olan ise 512 GB fiyatına satılıyor (13 Mart'a kadar). Bu indirim de aklımı karıştırdı, ne yapmalıyım? Üste birazcık sıkışıp 25K verip S26 Ultra mı almalıyım? S26 Ultra'da en beğenmediğim 2 şey ise batarya ömrünün 1200 döngüye düşmesi ve titanyum kasanın alüminyum alaşıma dönmesi. Sizce ne yapayım, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
S26 Ultra. Yeni çıktığı için fiyatı pahalı zamanın varsa biraz bekle. 512'nin 256 ya satılması fena bir fırsat değil bütçe çıkabilirsen tercih edilebilir.

Samsung her sene yaptığı gibi bu senede aynı şeyi yaptı. Birkaç şey değiştirip aynı cihazı tekrardan piyasaya sürdüler. Şahsen Çinli alternatifleri öneririm. IPhone'da olabilir en azından değer kaybı az olur. Sorunuza cevap olarak S25u kullanıcısı olarak S26u derim.

Bence fiyatı şu anda gereksiz pahalı. Evet yeni özellikler vs gerçekten güzel fakat biraz beklemenizi tavsiye ederim. Bence S25 Ultra alın geçin zaten her türlü mükemmel bir telefona sahip olacaksınız eğer profesyonel kullanmayacaksanız S25'u da uzun yıllar götürür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı