Merhabalar. S2H ile R5 3600'e overclock yapabilir miyim? Yapamazsam hangi anakartı önerirsiniz? Bütçe S2H civarı olabilir.
Kusura bakmayın unutmuşum. Gigabyte B450M S2H.S2H olması yetmez, hangi model olduğu önemli. Eğer B450 S2H ise evet yapabilirsiniz.
Yaparsınız ama stok soğutucu ile yapmayın stok soğutucu ile CBP açsanız bile 90C oluyor O.C olunca üzerinde mangal yapabilirsiniz.Kusura bakmayın unutmuşum. Gigabyte B450M S2H.
Önerdiğiniz soğutucu var mı? Sıvı soğutucu haricinde.Yaparsınız ama stok soğutucu ile yapmayın stok soğutucu ile CBP açsanız bile 90C oluyor O.C olunca üzerinde mangal yapabilirsiniz.
Bütçeniz ne kadar?Önerdiğiniz soğutucu var mı? Sıvı soğutucu haricinde.
F/P bir soğutucu olsun ve galiba ben yanlış anladım. Sizin önereceğiniz soğutucular fan şeklinde olanlar mı macun gibi olanlar mı? Macun şeklindeyse 100-200, fan ise f/p. Soğutucular hakkında bir bilgim yok yanlış bir şey söylüyor olabilirim.Bütçeniz ne kadar?
F/P bir soğutucu olsun ve galiba ben yanlış anladım. Sizin önereceğiniz soğutucular fan şeklinde olanlar mı macun gibi olanlar mı? Macun şeklindeyse 100-200, fan ise f/p.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.