S3 mini Android Kitkat ROM önerisi

Hergün güncelleme mi alıyor bende CM delirdi bildiğim. Rehber kısmı patladı, alarm kısmı patladı. Güncelleme hiç gelmedi.

Hergün güncelleme mi alıyor bende CM delirdi bildiğim. Rehber kısmı patladı, alarm kısmı patladı. Güncelleme hiç gelmedi.

Hocam kendiniz indirip güncelliyorsunuz. Yani ayarlara girip güncellemelere baktığınızda bulmuyor. Bakın az önce sondaki kodu 510'du, şimdi 511 olmuş, yine güncellenmiş. Buyrun son sürüm, indirip CWM'den kurun. ROM Atmayı biliyorsunuz'dur umarım. http://get.novafusion.pl/?id=1033

Tabiki rom atmayı biliyorum bir köşede dursun ama hep rom atarak güncellersem tüm verilerim silinir. Titanium backup falan mı kullanıyorsunuz ?

Yo, hep ROM atıyorum, her seferde her şeyi yeniden yüklüyorum, oda benim mallığım diyeyim. Titanium backup'la bir yedek alıp yüklemek daha mantıklı işte de, benim can sıkıntısından ne yaptığım belli olmuyor.

Detaylı açıklayıcı bilgi için sağolun. Garanti süresi bitmeden yapılır mı ?

Bu yüzden garantinin bitmesini bekleyeceğim mecburen.

Peki bu işlemi nasıl yapıyorsunuz ? Servise gitmiş olsa bunu anlarlar mı ? İyice heveslendim bende.

Üzgünüm ancak samsung fan sayfasına sorduğum soruda banada s3 mini i̇çin bir güncelleme düşünmediklerini söylediler. Bence güncelleme var diyenler i̇çin heveslenmeyin.

Triangle awaydan ve odinden bunların hepsini halledebilirsin kardes .@aşkhisar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…