S3 Mini Bataryanın Şişmesi

cool_mustafa

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, öncelikle selamun aleyküm. Bu konu da ilk konum :) Benim s3 minim vardı. Düşürdüm ve ekranı kırıldı. 3-4 ay sonra tamir ettirmeye karar verdim ve yaptırdım ama bu süre zarfında kendi orjinal bataryası az bir şey şişmiş. Yeni batarya da aldım. Ancak sorum şu ki, yeni aldığım yan sanayi batarya 1200mAh orjinal batarya 1500mAh. Orjinal batarya şiş olduğu için yan sanayi olanı kullanıyorum ama çok hızlı deşarj oluyor. Okulda akşamı edemiyorum :) Sizce şiş bataryayı mı kullanıyım yoksa yan sanayi olanı mı ?

NOT: Şiş olan batarya çok az şişmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Git adam akıllı orjinal batarya al. Batarya işi şakaya gelmez, telefonundan olabilirsin. Kendi adaptörüyle şarj etmelisin, batarya seviyesini %4 ün altına düşürme. Hatalı kullanmışsın ki bataryan bozulmuş.

Git adam akıllı orjinal batarya al. Batarya işi şakaya gelmez, telefonundan olabilirsin. Kendi adaptörüyle şarj etmelisin, batarya seviyesini %4 ün altına düşürme. Hatalı kullanmışsın ki bataryan bozulmuş.
öncelikle yorumun için teşekkürler.tavsiyelerine uyacağım zaten benim aklımda vardı orjinal batarya almak ancak senin dediğin "Hatalı kullanmışsın ki bataryan bozulmuş" derken ne demek istedin orayı tam anlamadım.

Bataryayı tam olarak bitirmiş olabileceğini düşündüğümden söyledim yada başka bir cihazın şarj aletiyle şarj ettiğinden.

ama illa yan sanayi kullanıcağım diyorsan iyi birşeyler al simex,mytell gibi ama şarj cihazınıda al yoksa o bataryadanda hayır görmezsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı