S3 Mini CSC AFR Yazıyor

Bende de öyle yazıyor sammobileden bende indirip kurdum. Artık TUR yerine AFR yazıyor yazılım güncellemesi alamıyorum artık o yüzden.

Aslında bir fark yok. Sadece güncelleme alırken Türkiye sırasına göre değil de CSC'nin olduğu ülke güncelleme aldığında telefonun güncelleme alır.

S3 Mini için başka güncellemenin de çıkacağını sanmıyorum ama neyse.

Play Store'da Samsung Galaxy S / S2 / S3 CSC diye bir program varmış. Onu dene.

Sana ne oldu da Stock ROM'a döndün?

Artık ROM yüklemekten sıkıldım. Stock ROM kullanacağım, şuan Stock ROM bana diğer tüm ROM'lardan hızlı gibi geliyor. Custom ROM'larda hep bi sorun oluyor, yine en sorunsuzu Stock ROM. Değidin uygulamanın yorumlarına baktımda telefon bozuldu indirmeyin falan yazmışlar. TUR Değilde AFR yazması telefonu garanti dışı bırakır mı? Bide Kies telefonu görmüyor, CSC TUR değilde AFR olduğu için herhalde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda offical rom, sayacın sıfırlanmasını ve TUR kodunun nasıl tekrar yapılacağını anlatıyor. İzleyiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…