S3 Mini GT-I8190 Telefona Format Atmak

Aynı telefon bendede var ve,daha önce başıma böyle birşey hiç gelmedi ancak hard reset'i doğru yaptığına emin misin? .

Aynı telefon bendede var ve,daha önce başıma böyle birşey hiç gelmedi ancak hard reset'i doğru yaptığına emin misin? .
Daha önce 4-5 defa attığımı biliyorum ancak bu sefer olmuyor.

Telefon kapanıyor demişsiniz ancak bir şekilde twrp kurma şansınız varmı ?

Telefon kapanıyor demişsiniz ancak bir şekilde twrp kurma şansınız varmı ?
Açıkçası hiç yazılım değiştirmedim sadece format atmışlığım var, rehber videolar ile denedim ama olmuyor yada ben yapamadım.

Wipe işe yaramadıysa odin ile stock rom kur o da olmazsa telefona veda et. Arkadaşım tabletine zararlı bir uygulama kurmuş onun başına da böyle şeyler gelmişti sıfırlamak bazı durumlarda işe yaramıyor eğer virüs data klasörüne yerleşip kendini kabul ettirdiyse sıfırladığınızda virüs te orjinal uygulama gibi tekrar yükleniyor. Bu durumda çözüm stock romu tekrar kurmak. Apk indirip kurmayı kesinlikle önermiyorum

Son düzenleme:
Mâlesef veda etmek zorunda kaldım.

Bende de aynı telefon var ve daha yeni 5.1.1 kurdum sorunsuz stabil bir şekilde. Şu videoda anlatılanları yapmıştım. Bir yerde hata mı yaptınız acaba? Geçmiş olsun bu arada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başka linklerden indirmiştim ama bu linklerede göz atacağım belki olur teşekkürler.

Resimdede gördüğünüz üzere "custom binary download" kısmında no yazıyor.
Atılan rehber videoda ise yes yazıyor. Sorun belki bu olabilir ama nasıl yes olarak ayarlıyacağımı bilmiyorum.

O ekran geldiğinde telefonu USB ile bilgisayara bağlayıp Odin'i çalıştırıp telefona yüklediğiniz recovery dosyasını atmanız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…