Daha önce 4-5 defa attığımı biliyorum ancak bu sefer olmuyor.Aynı telefon bendede var ve,daha önce başıma böyle birşey hiç gelmedi ancak hard reset'i doğru yaptığına emin misin? .
Açıkçası hiç yazılım değiştirmedim sadece format atmışlığım var, rehber videolar ile denedim ama olmuyor yada ben yapamadım.Telefon kapanıyor demişsiniz ancak bir şekilde twrp kurma şansınız varmı ?
Wipe işe yaramadıysa odin ile stock rom kur o da olmazsa telefona veda et. Arkadaşım tabletine zararlı bir uygulama kurmuş onun başına da böyle şeyler gelmişti sıfırlamak bazı durumlarda işe yaramıyor eğer virüs data klasörüne yerleşip kendini kabul ettirdiyse sıfırladığınızda virüs te orjinal uygulama gibi tekrar yükleniyor. Bu durumda çözüm stock romu tekrar kurmak. Apk indirip kurmayı kesinlikle önermiyorumTelefonumun garantisi bitmiştir. Telefon sürekli açılıp 20-30 saniye sonra kapanıyor. Hard reset atmak istediğimde ise her şey normal devam ediyor. Yeniden başladığında ise format atılmamış normal bir şekilde açılıyor 20-30 sn içerisinde tekrar kapanıyor. Arayüzün resmini ekte paylaştım. Ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 219133
Mâlesef veda etmek zorunda kaldım.Wipe işe yaramadıysa odin ile stock rom kur o da olmazsa telefona veda et. Arkadaşım tabletine zararlı bir uygulama kurmuş onun başına da böyle şeyler gelmişti sıfırlamak bazı durumlarda işe yaramıyor eğer virüs data klasörüne yerleşip kendini kabul ettirdiyse sıfırladığınızda virüs te orjinal uygulama gibi tekrar yükleniyor. Bu durumda çözüm stock romu tekrar kurmak
Bende de aynı telefon var ve daha yeni 5.1.1 kurdum sorunsuz stabil bir şekilde. Şu videoda anlatılanları yapmıştım. Bir yerde hata mı yaptınız acaba? Geçmiş olsun bu arada.
O ekran geldiğinde telefonu USB ile bilgisayara bağlayıp Odin'i çalıştırıp telefona yüklediğiniz recovery dosyasını atmanız gerekiyor.Eki Görüntüle 219916
Resimde de gördüğünüz üzere "custom binary download" kısmında no yazıyor.
Atılan rehber videoda ise yes yazıyor. Sorun belki bu olabilir ama nasıl yes olarak ayarlayacağımı bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.