Baki Berk Hectopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 34 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar,s3 mini için kolay root yapma programı var mı?Bir de s3 mini'ye twrp yükleyebiliyormuyuz?
Escape Kilopat Katılım 31 Aralık 2013 Mesajlar 457 Makaleler 3 Yer İstanbul 23 Kasım 2014 #2 Cyanogenmod'u odin 3 üzerinden yüklediğin zaman TWRP otomatik geliyor. novafusion.pl/downloads/ adresinden indirebilirsin. Cyanogenmod'u kurmayı bilmiyorsan sitemizdeki rehberden faydalanabilirsin. S3 Mini CyanogenMod 11 Kurma Rehberi Son düzenleme: 23 Kasım 2014
Cyanogenmod'u odin 3 üzerinden yüklediğin zaman TWRP otomatik geliyor. novafusion.pl/downloads/ adresinden indirebilirsin. Cyanogenmod'u kurmayı bilmiyorsan sitemizdeki rehberden faydalanabilirsin. S3 Mini CyanogenMod 11 Kurma Rehberi
Baki Berk Hectopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 34 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Kasım 2014 #3 Escape dedi: Cyanogenmod'u odin 3 üzerinden yüklediğin zaman TWRP otomatik geliyor. novafusion.pl/downloads/ adresinden indirebilirsin. Cyanogenmod'u kurmayı bilmiyorsan sitemizdeki rehberden faydalanabilirsin. S3 Mini CyanogenMod 11 Kurma Rehberi Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 23 Kasım 2014
Escape dedi: Cyanogenmod'u odin 3 üzerinden yüklediğin zaman TWRP otomatik geliyor. novafusion.pl/downloads/ adresinden indirebilirsin. Cyanogenmod'u kurmayı bilmiyorsan sitemizdeki rehberden faydalanabilirsin. S3 Mini CyanogenMod 11 Kurma Rehberi Genişletmek için tıkla...
Baki Berk Hectopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 34 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Kasım 2014 #5 Son bir soru kolay root nasıl yapabilirim,önerebileceğiniz bir program var mı?Mesela g2'yi towelroot ile çok kolay rootlamıştım s3 mini içinde böyle bir program var mı?
Son bir soru kolay root nasıl yapabilirim,önerebileceğiniz bir program var mı?Mesela g2'yi towelroot ile çok kolay rootlamıştım s3 mini içinde böyle bir program var mı?
Escape Kilopat Katılım 31 Aralık 2013 Mesajlar 457 Makaleler 3 Yer İstanbul 23 Kasım 2014 #6 O konu hakkında bir bilgim yok malesef.
Baki Berk Hectopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 34 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Kasım 2014 #7 Teşekkürler
hektar Hectopat Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #8 odin ile rootlama işlemi çok kolay zaten odin gayet başaralı.. Ben odinle galaxy S3 ve S4 rootladım hiç bir sorun olmadan kullanabiliyorum...
odin ile rootlama işlemi çok kolay zaten odin gayet başaralı.. Ben odinle galaxy S3 ve S4 rootladım hiç bir sorun olmadan kullanabiliyorum...
Baki Berk Hectopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 34 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Kasım 2014 #9 Teşekkürler