S3 mini Uygulamaları Taşıma sorunu

Fatih Turunç

Hectopat
Öncelikle merhabalar,

S3 mini cihazımı ne yaptıysam yapıyım uygulamaları sd karta taşıyamıyorum.

How To Move Games & Apps To External Sd Card From Internal Memory on Android 4.0 & Above - YouTube

bun linkte Arkadaş tarafından yapılmış. İngilizcem bi konuşmayı çevirebilecek kadar iyi olmadığı içinde fazla bişey anlamayadım.

Root atarsam kesin olarak taşıyabilirmiyim ? yada root atmadanda uygulamaları sd karta taşıyabilir miyim ?

Cihazımda kendi belleği 4 gb olduğu için gta tarzı oyun yüklediğimde sistemde yer kalmıyor açıkcası. Bende sd kart aldım 16 gb kullanamadığım için açıkcası şuan üzgünüm.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Öncelikle merhabalar,

S3 mini cihazımı ne yaptıysam yapıyım uygulamaları sd karta taşıyamıyorum.

How To Move Games & Apps To External Sd Card From Internal Memory on Android 4.0 & Above - YouTube

bun linkte Arkadaş tarafından yapılmış. İngilizcem bi konuşmayı çevirebilecek kadar iyi olmadığı içinde fazla bişey anlamayadım.

Root atarsam kesin olarak taşıyabilirmiyim ? yada root atmadanda uygulamaları sd karta taşıyabilir miyim ?

Cihazımda kendi belleği 4 gb olduğu için gta tarzı oyun yüklediğimde sistemde yer kalmıyor açıkcası. Bende sd kart aldım 16 gb kullanamadığım için açıkcası şuan üzgünüm.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Hakikatten 4 GB çok az... Bende de S III Mini var. NFS MW, FM13 ve birkaç küçük oyun ve uygulama mevcut. 1 GB boş yer kaldı. En kısa zamanda 32 GB hafıza kartı alıp root yapacağım ve hafızayı karta aktaracağım. Overclock vb. şeyleri kurcalamadan root yaparsan garanti kapsamından çıkmaz ve telefon adına sorun teşkil etmez. Bir sorun oluştuğunda da unroot yaparsın olur biter.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı