S3 Mini Wifi Oturum Açın Uyarısı

alicansaglam

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,

Evde wifi ağını oluşturdum. Galaxy Ace model telefondan şifreyi girerek wifiyı kullanabiliyorum. Ama S3mini model telefondan girmeye kaktığımda wifida oturum açın uyarısı alıyorum. İnternete girmeye çalıştığımda ise modem arayüzü çıkıyor. Aynı durum S3te de mevcut. Bu sorunu yaşanyanlar başta olmak üzere yardımlarınızı bekliyorum.

Okullarda kullanılan internet sistemlerinde de aynı hatayı alıyorduk. Arayüzden cihazların onaylanması gerekiyordu benim bildiğim kadarıyla. Modemin arayüzünde telefonunuzu ağa bağlı olarak görüyor musunuz?

Kardeşim alakan için çok teşekkürler. Ben bağlanmadan önce dhcp statik olarak seçtim ardından ip ve dns ayarlarını modeme göre girdim. bu şekilde bağlandım. şu anda sorunsuzca bağlanabiliyorum.

Eğer forumumuzda resimli olarak bunu anlatırsan bize katkı sağlamış olursun, çoğu yerde arkadaşlar bu sorunu yaşamışlar :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı