S3 Mini'ye 4.4.2 KitKat Cyanogenmod

Merhaba arkadaşlar, ben Alper. Bugün telefonuma uzun uğraşlar sonucu "4.4.2 KitKat Cyanogenmod" romunu kurdum gerçekten uğraşmam gerekti, bazı hatalar sonucu işkence çekmiş kadar oldum. :)
Baştan sona videolu anlatım hazırlamayı düşünüyorum, ancak izlenir mi, izlenmez mi bilemiyorum. Yalnız sorunsuz çalışıyor diyemem, çünkü bazen telefon donuyor ve kapanıyor, ilk yüklediğiniz google play v.s girmiyor ve onun dışında ise 4.1.2'de olan uygulamalar 4.4.2'ye uymayabiliyor. Bu konuyu açma sebebim telefonun tamamen kasmadan desteklediği, tek eksiği "Tasarruf Modu" olmaması ki bunuda "Battery Doctor" uygulaması ile halledebilirsiniz. Kuracak olursanız yardımcı olurum, isterseniz anlatım konusuda açabilirim. Forum da geniş bir anlatım bulunmamakta, ilk anlatan olmak güzel olur bu arada yorumlara anlatmamı isterseniz yazın. Teşekkür ederim. :)

Şuanda vazgeçme nedenleri;

1- Gerçekten çok hızlı şarj yiyor ve yukarıda belirttiğim gibi güç tasarruf modu yok.
2- Arada saçma sapan donmalar oluyor nedenini çözemedim.
3- Youtube'de HQ video oynatamıyor. 4.1.2'de verilen HD görüntüyü veremiyor.
4- Telefonu kapatamıyorsunuz. Kapattığınızda geri açılıyor.
5- Eğer sorunsuz çalıştırmak isterseniz gerçekten uğraşmanız gerekiyor.
6- Ses kalitesinde bir düşüş farkedebiliyorsunuz.

Güzel yönleri;

1- Oyunlarda daha iyi bir performans veriyor.
2- Tasarım olarak çok şık.
3- Ram kullanımı gerçekten çok az ama ona rağmen şarj yiyor.
4- Arkaplan sürekli açık kalıyor, yani ekranı kapatsanız da resim felan görüntüleniyor ancak bu telefonun sizi sürekli hazırda kullanıma beklemesi gibi bir şey.
5- Desteklediği şeyler otomatikmen artıyor.

Ben kullanmanızı önermiyorum. Gerçekten problemli bir hal alıyor ve dün gece baştan oturup format atmak zorunda kaldım. İnanın bir işkence. Genede her şey size kalmış. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kurduğuma pişman oldum vallahi. Not: Pişman bir süper kahraman değildir.

Bende hiçbir sorun yok. Şarj Stock'dan çok çok daha fazla gidiyor. Performans'dan bahsetmiyorum bile. :D Ki ben telefonu aldığımın 2.günü ROM kurdum. Ondan sonra hiç stock kullanmadım. :D Telefonu alalı 3-4 oluyor.

screenshot_2014-06-03-23-54-41-png.4284

Dosya Ekleri

• Screenshot_2014-06-03-23-54-41.png
    Screenshot_2014-06-03-23-54-41.png
    198,8 KB · Görüntüleme: 703
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı