S3 telefon Play Store'da bağlantı yok hatası veriyor

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Merhaba eski bir telefonu küçük kardeşime verdim ve başlıkta belirttigim gibi Play Store'ye girince ya durduruldu dıyor demese bıle bir şey yuklemek isteyince sadece Play Store'de baglantı yok hatası verıyor. Samsung S3'te bu sorunu nasıl çözerim?

Custom ROM yüklemeniz gerekiyor. Play Store için artık Android 4.4 KitKat ve altı işletim sistemlerini kullanan cihazlara destek yoktur. Ya da cihazınızın Play Store uygulamasının desteklediği son sürüme güncelleme yapınız.

Custom ROM yüklemeniz gerekiyor. Play Store için artık Android 4.4 KitKat ve altı işletim sistemlerini kullanan cihazlara destek yoktur. Ya da cihazınızın Play Store uygulamasının desteklediği son sürüme güncelleme yapınız.

Hiç ROM atmadım rehberi veyahut yardımcı olabilrcek birisi var mı acaba?

Hiç ROM atmadım rehberi veyahut yardımcı olabilrcek birisi var mı acaba?
Yardımcı olabilirim hocam. Daha bugün S3 Mini'ye Android 6.0.1 tabanlı LineageOs 13 kurdum.

Buna bakabilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Android 8.1 o cihazda akıcı çalışmayacaktır, maksimum Android 7.1.1 tabanlı bir ROM yükleyelim bence.

Yardımcı olabilirim hocam. Daha bugün S3 Mini'ye Android 6.0.1 tabanlı LineageOS 13 kurdum.

Android 8.1 o cihazda akıcı çalışmayacaktır, maksimum Android 7.1.1 tabanlı bir ROM yükleyelim bence.

Hocam GT-i9300 modeli.

Hocam GT-i9300 modeli.

ROM'u bu rehber aracılığıyla kuracaksınız.

Bu da ROM'umuz.

Bu da cihazımız için gereken TWRP dosyası.

Burası da Odin için.

Burada da ARM, 7.1 ve pico seçip indirin.

ROM'u bu rehber aracılığıyla kuracaksınız.

Bu da ROM'umuz.

Bu da cihazımız için gereken TWRP dosyası.

Burası da Odin için.

Burada da ARM, 7.1 ve pico seçip indirin.

Sorun çıkmayacaktır degilmi hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı