S3 telefon Play Store'da bağlantı yok hatası veriyor

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Merhaba eski bir telefonu küçük kardeşime verdim ve başlıkta belirttigim gibi Play Store'ye girince ya durduruldu dıyor demese bıle bir şey yuklemek isteyince sadece Play Store'de baglantı yok hatası verıyor. Samsung S3'te bu sorunu nasıl çözerim?

Son düzenleme:
Açsa bile Galaxy S3 onu akıcı çalıştıracak mı sence hocam? Muhtemelen Android 4.3 yüklü olduğundan dolayı son sürümünü yükleyemezsiniz.

Hocam annemle kardeşim takas etti cihazları annemde sadece arama için kullanacagi için sorun yaratirmi ki?

ROM'u bu rehber aracılığıyla kuracaksınız.

Bu da ROM'umuz.

Bu da cihazımız için gereken TWRP dosyası.

Burası da Odin için.

Burada da ARM, 7.1 ve pico seçip indirin.

Hocam S3 mini GT- I8200Q 7.1 dosyası var mıdır?

Hocam S3 mini GT- I8200Q 7.1 dosyası var mıdır?
Yok. O cihaz için Galaxy S5 temalı Android 4.1 ROM'lardan başka bir ROM yapılmadı. Unutulmuş bir cihaz. Samsung bile zamanında unuttu bunu, hiç güncelleme almamıştır bile.

i8200N için tasarlanmış bir ROM var, denemeye değer.

Yok. O cihaz için Galaxy S5 temalı Android 4.1 ROM'lardan başka bir ROM yapılmadı. Unutulmuş bir cihaz. Samsung bile zamanında unuttu bunu, hiç güncelleme almamıştır bile.

İ8200n için tasarlanmış bir ROM var, denemeye değer.

Eyvallah hocam müsait zamanımda denerim.

İ8200n için tasarlanmış bir ROM var, denemeye değer.

S5 ROM'un aynısı bende var.

O cyanogenmodu denedim ama çok kasıyordu geri döndüm S5 ROM'una V2 sürümü ROM çok iyi.
ROM bu.

Dosya Ekleri

• IMG_20240218_110454.jpg
    IMG_20240218_110454.jpg
    110,4 KB · Görüntüleme: 38

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı