Ardi Kilopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 280 Yer KOSOVA-PRIZREN Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2014 #11 Peki s3 neo neden daha iyi yani neyi daha iyi ayrica ipad 2 ve ipad mini arasinda cok buyuk fark varmi?
Peki s3 neo neden daha iyi yani neyi daha iyi ayrica ipad 2 ve ipad mini arasinda cok buyuk fark varmi?
Bob Dolphin Kilopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 851 Makaleler 2 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2014 #12 S3 Neo'da Kitkat ve 500 mb daha fazla ram var. Diğer bileşinler bildiğim kadarıyla aynı. İpad konusunda ise 4 nesil varken 2. nesil almak mantıksızlık olur. Ben kullandım. Çok donma yaşanıyor. İpad mini daha yeni ve donanımı daha iyi.
S3 Neo'da Kitkat ve 500 mb daha fazla ram var. Diğer bileşinler bildiğim kadarıyla aynı. İpad konusunda ise 4 nesil varken 2. nesil almak mantıksızlık olur. Ben kullandım. Çok donma yaşanıyor. İpad mini daha yeni ve donanımı daha iyi.
Ardi Kilopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 280 Yer KOSOVA-PRIZREN Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #13 O zaman s3 neo aliyorum ama ipad 2 ios 7 ile cok donuyormu ve ipad 2 ile mini arasenda fiyat farki ne kadar ?
O zaman s3 neo aliyorum ama ipad 2 ios 7 ile cok donuyormu ve ipad 2 ile mini arasenda fiyat farki ne kadar ?
Bob Dolphin Kilopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 851 Makaleler 2 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #14 Ardi dedi: O zaman s3 neo aliyorum ama ipad 2 ios 7 ile cok donuyormu ve ipad 2 ile mini arasenda fiyat farki ne kadar ? Genişletmek için tıkla... Ios 7 kasılmalar oluyordu. İos 8'de durum daha beter olmuştur. İpad mini daha mantıklı.
Ardi dedi: O zaman s3 neo aliyorum ama ipad 2 ios 7 ile cok donuyormu ve ipad 2 ile mini arasenda fiyat farki ne kadar ? Genişletmek için tıkla... Ios 7 kasılmalar oluyordu. İos 8'de durum daha beter olmuştur. İpad mini daha mantıklı.
A Ahmet Öztürkk Hectopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #15 S3 ! Rom atarsın ben attım Ben kullanıyorum süper ya canavar CyanogenMod 11
Ardi Kilopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 280 Yer KOSOVA-PRIZREN Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #16 Peki ipad 2 yerine baska marka bir tablet onerebilirmisiniz mesala samsung'un tabletlerinden biri. @Ahmet Öztürkk rom ne demek ? Ne ise yarar ?
Peki ipad 2 yerine baska marka bir tablet onerebilirmisiniz mesala samsung'un tabletlerinden biri. @Ahmet Öztürkk rom ne demek ? Ne ise yarar ?
Bob Dolphin Kilopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 851 Makaleler 2 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #17 Ardi dedi: Peki ipad 2 yerine baska marka bir tablet onerebilirmisiniz mesala samsung'un tabletlerinden biri. @Ahmet Öztürkk rom ne demek ? Ne ise yarar ? Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy Tab 4 8.0 inch olabilir.
Ardi dedi: Peki ipad 2 yerine baska marka bir tablet onerebilirmisiniz mesala samsung'un tabletlerinden biri. @Ahmet Öztürkk rom ne demek ? Ne ise yarar ? Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy Tab 4 8.0 inch olabilir.
A Ahmet Öztürkk Hectopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #18 Ardi dedi: Peki ipad 2 yerine baska marka bir tablet onerebilirmisiniz mesala samsung'un tabletlerinden biri. @Ahmet Öztürkk rom ne demek ? Ne ise yarar ? Genişletmek için tıkla... Rom bir tür format'dır ama çok hızlı bende şuan kurulu s3'e. Rom telefonunu alır uçurur diyeyim buna da bu yakışır zaten. Android elinde yağ gibi akar gider İstersen bakabilirsin bu s3 mini ama s3 gibi düşün Mükemmel: https://www.google.com.tr/url?sa=t&...aqV-Gue3NxwuyrlGwJ7twPg&bvm=bv.78677474,d.cWc
Ardi dedi: Peki ipad 2 yerine baska marka bir tablet onerebilirmisiniz mesala samsung'un tabletlerinden biri. @Ahmet Öztürkk rom ne demek ? Ne ise yarar ? Genişletmek için tıkla... Rom bir tür format'dır ama çok hızlı bende şuan kurulu s3'e. Rom telefonunu alır uçurur diyeyim buna da bu yakışır zaten. Android elinde yağ gibi akar gider İstersen bakabilirsin bu s3 mini ama s3 gibi düşün Mükemmel: https://www.google.com.tr/url?sa=t&...aqV-Gue3NxwuyrlGwJ7twPg&bvm=bv.78677474,d.cWc
Ardi Kilopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 280 Yer KOSOVA-PRIZREN Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #19 Peki s3 neo ya rom atilmasmi s3 neo s3 ten daha iyi bildigim kadar.Bu arada galaxy tab 4 ipad 3 ile fiyat farki ne kadar.
Peki s3 neo ya rom atilmasmi s3 neo s3 ten daha iyi bildigim kadar.Bu arada galaxy tab 4 ipad 3 ile fiyat farki ne kadar.
A Ahmet Öztürkk Hectopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #20 Ardi dedi: Peki s3 neo ya rom atilmasmi s3 neo s3 ten daha iyi bildigim kadar.Bu arada galaxy tab 4 ipad 3 ile fiyat fsrki ne ksdsr. Genişletmek için tıkla... S3 neo ya atılmaz al s3 kur romu yaşa hayatı Tabletlerle ilgili hiç bir fikrim yok.
Ardi dedi: Peki s3 neo ya rom atilmasmi s3 neo s3 ten daha iyi bildigim kadar.Bu arada galaxy tab 4 ipad 3 ile fiyat fsrki ne ksdsr. Genişletmek için tıkla... S3 neo ya atılmaz al s3 kur romu yaşa hayatı Tabletlerle ilgili hiç bir fikrim yok.