S4 Mini GT-i9190 Samsung yazısında kalıyor

ARDACD

Hectopat
Yer
Merkez/Niğde
Selam. Benim eski telefonum olan S4 Mini'de (GT-i9190) kendi yazılımı vardı fakat ben bunu yaklaşık 2 yıl önce LineageOS 16.0 ile değiştirmiştim. Bu sabah ise geri orijinal ROM'a dönmek istediğimde internetten benim bu telefonumla tam uyumlu orijinal Android dosyasını indirdim ve bilgisayar ile Odin üzerinden kurdum. Kurulum sorunsuz tamamlandı ve telefon kendisini yeniden başlattı. Yeniden başlatınca normal bir şekilde açılacakken Samsung yazısında kaldı. Alttaki geri ve menü tuşlarının ışıkları arada yanıp sönüyor ama başka bir tepki alamıyorum. İnternette recovery menüsüne girip telefona format atmanın düzelteceği söyleniyor ama recovery menüsü için ses açma + güç + ana ekran tuşlarına telefon kapalıyken basılı tutarak giriş yapmamız gerekli. Fakat ben recovery menüsüne veya yükleme ekranına giremiyorum çünkü ana ekran tuşum çalışmıyor. İnternette açılmama sebeplerinden birisi olarak orijinal pil kullanılmamasının da açılmama sebebi olduğu belirtilmiş. Fakat bende orijinal bir adet S4 mini bataryası var o da yastık gibi olmuş ve onu takıp açmaya çalıştığımda telefon hiçbir tepki vermiyor. Şu anda orijinal ve sağlam bir S3 mini bataryası var ve bu batarya ile LineageOS kullanırken açılan telefon orijinal ROM da açılmıyor Samsung yazısında kalıyor. Bunu nasıl düzeltirim? Benim bu telefonda çok hatıram var o yüzden açmak istiyorum. Hiç yoktan ana ekran tuşunu evde tamir etmeyi başarırsam belki bir şekilde açarım ama onu da tamir edemiyorum.

Ana ekran tuşunu yaptırıp sonra orada deneyiniz

Ana ekran tuşunu yaptırıp sonra orada deneyiniz.

Hocam ben bunu herhangi bir telefoncuya götürmem, götüremem. Zaten çalışan bir telefonum var ben bunu can sıkıntısından açıyorum. Eğer ki evde kendim tamir edebileceksem öyle olur. Ya da ana ekran tuşu olmadan açmanın yolu varsa onu öneriniz.

Hocam ben bunu herhangi bir telefoncuya götürmem, götüremem. Zaten çalışan bir telefonum var ben bunu can sıkıntısından açıyorum. Eğer ki evde kendim tamir edebileceksem öyle olur. Ya da ana ekran tuşu olmadan açmanın yolu varsa onu öneriniz.
Maalesef

Anlayamadım siz yeni ana ekran tuşu alıp yapabilirseniz olur bende de j7 prime vardı FRP lock veriyordu şarj soketi arizalanmisti yapmadım yeni telefon aldim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı