S4 mini nasıl bilgisayara bağlanır?

Thargkrom

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Elimdeki S4 mini cihazı ROM yüklemek için bilgisayara bağlamaya çalışıyorum fakat yalnızca şarj oluyor.

Telefonun bildirim kısmına dosya aktarımı ile alakalı bildirim gelmiyor.
Farklı USB kablolarıyla ve PC'nin farklı USB girişlerine takarak denedim, sonuç aynı.
Aygıt yöneticisine girdiğimde de herhangi bir aygıt gelmiyor.
Samsung'un sitesinden ve farklı sitelerden bulduğum USB sürücüleri kurdum fakat işe yaramadı.

Bunların hepsini aynı PC'de denedim, başka bilgisayarım yok, en azından şu an ulaşabildiğim yok. İşletim sistemiyle alakası var mı emin değilim ama Windows 11 kullanıyorum.
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Ayrıca telefonda sanırım root var, yıllar önce kullandığım bir telefondu. O zamanlar ergen kafasıyla kingoroot gibi uygulamalarla rootlamıştım sanırım. Kapatma tuşu + ses açma + menü tuşlarına bastığımda bir ekran geliyor, clockwork olması lazım.

Geliştirici Seçenekleri açık mı,orda USB hata ayıklama ve USB ile ilgili varsayılan bağlantı ayarı (Şarj,Dosya aktarımı gibi seçenekler) olması lazım.

Cihaz tanımıyorsa birisinden diz üstü bilgisayar rica edebilirsiniz ya da format atıp tekrar deneyebilirsiniz. Ayrica Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklamayı aktif etmeyi unutmayın.

Buradan Samsung Smart Switch uygulamasını indirip deneyebilirsin.

Geliştirici Seçenekleri açık mı,orda USB hata ayıklama ve USB ile ilgili varsayılan bağlantı ayarı (Şarj,Dosya aktarımı gibi seçenekler) olması lazım.
Cihaz tanımıyorsa birisinden diz üstü bilgisayar rica edebilirsiniz ya da format atıp tekrar deneyebilirsiniz. Ayrica Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklamayı aktif etmeyi unutmayın.
Evet geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açtım konuda belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın.

Buradan Samsung Smart Switch uygulamasını indirip deneyebilirsin.
Hemen deniyorum, sonucu yazacağım. Teşekkür ederim.

Evet geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açtım konuda belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın.

Smart Switch uygulamasını denedim fakat işe yaramadı, bağlamama rağmen cihazı bağlayın ekranında kalıyor. Şarj olması dışında hiçbir tepki vermiyor. Bilgisayarı formatlamayı düşündüm fakat bu da çözüm olmazsa o kadar oyunu dosyayı boşa silmiş olmak istemiyorum :D

Son düzenleme:

Smart Switch uygulamasını denedim fakat işe yaramadı, bağlamama rağmen cihazı bağlayın ekranında kalıyor. Şarj olması dışında hiçbir tepki vermiyor. Bilgisayarı formatlamayı düşündüm fakat bu da çözüm olmazsa o kadar oyunu dosyayı boşa silmiş olmak istemiyorum :D
Sorun telefondan kaynaklıdır hocam,bilgisayar ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Telefonu fabrika ayarlarına döndürüp deneyin birde. Dikkat edin sıfırlamayın.

Şunu indirip deneyebilir misin?
Bu arada aygıt yöneticisinden Taşınabilir Aygıtlar kısmının ekran görüntüsünü atabilir misin?
Taşınabilir aygıtlar kısmı yok, izlediğim videolarda çıkıyor ama denetim masasından baktığım zaman göremiyorum. Birkaç videoda farklı çözümler gördüm fakat hiçbiri işe yaramadı. Bu arada attığınız driveri kurdum, konuda denediğim şeyler yazıyor.

Sorun telefondan kaynaklıdır hocam,bilgisayar ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Telefonu fabrika ayarlarına döndürüp deneyin birde. Dikkat edin sıfırlamayın.
Birkaç gün önce fabrika ayarlarına sıfırladım fakat bir değişiklik yok. Önceden bu telefonu bilgisayara bağlayarak resim müzik aktardığıma eminim. Aradan yıllar geçti mecburen kendisini bir süre kullanmam gerekiyor ve ağırlığından kullanamıyorum. Rom atayım dedim beceremedim. Derdini de çözemedim aletin tam çıldırmalık.

format yerine windows yanına başka windows kur 😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı