S5 Almalı Mıyım ?

Samsung'un yazilim destegi,plastik kasasi,onyuklu gelen uygulamar daha istermisin?

Öncelikle kalp ritim sensörü boşa. Daha sonra arayüz ve içinde yüklü gelen samsung uygulamaları , kasa kalitesi ve su geçirmemesi için yapılan yuva kapakları vs. Ayrıca sürekli çıkan yeni modelleri ile değerinin düşmesi gibi. Ayrıca yazılım gücelliği olarak geri sıralarda yer alıyor. Zaten s5 pek tavsiye edilen tutulan bir cihaz değil.

Beyler merak ettiğim siz kaç defa s5 kullandınız ?
 
Benim babada var ben ondan kullandım baya ama emin olmak için size sordum yani bukadar vasat olduğunu düşünmüyorum şuan kafam çok karıştı.. :( :(
 
Benim babada var ben ondan kullandım baya ama emin olmak için size sordum yani bukadar vasat olduğunu düşünmüyorum şuan kafam çok karıştı.. :( :(
En fazla 1-2 sene yazilim destegi verir ne de olsa senede 50-60 telefondan fazla cikartiyor. 2 yilda 10 kere guncelleme verir o kadar e zaten cikali da baya oldu.
 
Adam android telefon istiyor habire İ Phone önermeyi bırakın. Para niye çöpe gitsin arkadaşım. Alınan telefon basit bir telefon değil. Konuya dönücek olursak S3ten sonra S5 alınabilir. Ama arkadaşlarında dedii gibi illa S5 kullanmamız gerekmiyor. Samsung sürekli telefon çıkarıyor ve elinizdeki cihazın değerini öldürüyor. Samsung tarafında şu an Note 4 en alınabilir telefon bence. Bence Xperia Z3'e bir bak. Israrla G3 derdim ama 2k ekrandan dolayı soun yaşayan çok. Ama çok oyun oynamaz iseniz G3'e yine de bir bakın derim. Yada bekleyebilirseniz G4'ü beklemenizi tavsiye ederim.
 
Peki bir şey soracağım neden s5 i tavsiye etmiyorsunuz ?
Tavsiye tmemek değil. S6 nın çıkmasına az kaldı. Büyük ihtimalle metal tasarımla gelecek. Daha yeni işlemci va barındıracak. HTC one m8 şu an satışta. M9 da mart başı gibi tanıtılacak deniyor. S6 da o aralarda tanıtılır.
HTC One m8 in arayüzü daha akıcı. Ayrıca tasarımı konusunda da olumsuzluğu yok. Tek sorunu kamerası. M9 lada kamerayı büyük oranda geliştirecekleri bekleniyor. Başka sorun varsa cevaplayayım. Kendi düşüncelerime göre.
 
Fazla uzatmaya gerek yok. Param bitsin ama ömürlük telefon alayım derseniz iPhone alın kafanız rahat olsun. Yok ben iphone kullanmam derseniz eğer yeni nesil çıkacak 64 bit telefonları bekleyin bukadar. (y)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı