S5 Mini Alınır Mı?

• Konuyu başlatan OceanWave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 6.206
Kesinlikle. 13 MP ama S5'in 16 MP kamerasından daha güçlü olduğunu söyleyebilirim. Ön kamerası da birçok amiral gemisinden daha iyi.
Selam bence abartmayın ben G2 kullanıcısı olduğum halde objektif yaklaşıyorum G2 kamerası oldukça iyi mesela doğa fotosu çekerken filan muhteşem akşamda güzel çekiyor ama mesela bir yerdesin arkanda ışık var telefon o ışığı aşırı derecede alıyo mesela ve bazı ortamlarda güzel çekmiyo bazı yerlerde diğer telefonlardan çok iyi çekiyor bataryaya gelirsek mükkemmel :) eğer başka akıllı telefon kullandıysanız çok hoşunuza gider bataryası.

Selam bence abartmayın ben G2 kullanıcısı olduğum halde objektif yaklaşıyorum G2 kamerası oldukça iyi mesela doğa fotosu çekerken filan muhteşem akşamda güzel çekiyor ama mesela bir yerdesin arkanda ışık var telefon o ışığı aşırı derecede alıyo mesela ve bazı ortamlarda güzel çekmiyo bazı yerlerde diğer telefonlardan çok iyi çekiyor bataryaya gelirsek mükkemmel :) eğer başka akıllı telefon kullandıysanız çok hoşunuza gider bataryası.
Düşük ışıkta Z2 bile kötü performans vermekte. Ama ben beğendim kamerasını 5 MP'den geçtim çünkü.

Düşük ışıkta Z2 bile kötü performans vermekte. Ama ben beğendim kamerasını 5 MP'den geçtim çünkü.
Bende beğendim tabi ama G2 yi çok sevdiği için ablama da aldırttım fakat ablam beğenmedi 1200 tl lik telefondan 1200 tl lik fotoğraf kamerası performansı bekleyende var tabi :) bundan bahsediyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı