Megabonk alınır mı?

SensOuma

Hectopat
Vampire Survivors'ı biraz deneyimledim ama o kadar fazla sarmamıştı. Megabonk 3D olduğu için mi bilmiyorum ama daha zevkli gibi gözüküyor ve fiyatı da uygun.
Sizce alınır mı?

Vampire Survivors'ı biraz deneyimledim ama o kadar fazla sarmamıştı. Megabonk 3D olduğu için mi bilmiyorum ama daha zevkli gibi gözüküyor ve fiyatı da uygun.
Sizce alınır mı?
Vampire Survivors sarmadıysa o da sarmaz. Aynısının 3 boyutlusu çünkü. 1-2 oynayacaksın sonra sürekli aynı şeyleri yaptığın için sıkılacaksın.

3D olduğu için saracağını düşünüyorum. Aynı şeyleri yapmaktan sıkılmam ama baymaması için oyunu sürekli güncel tutmaları lazım.

İşte man kafa diye buna denir olay şuki, bu tür oyunlarda özellikle megabonk u alıp oynayan biri olarakdan vampire survivalse nazaran 4 değil en az 10 küsur karakter var ve farklı farklı bir sürü weapons ve items var. Yani demek oluyor ki binlerce kombinasyon yapıp sıkılmadan oynamak demek üstelik birden fazla map de var. Vampiresurvivalsde 1 tane sanırsam. Yani en az 30,50 saat kafadan yaz hocam seneğer ilk kez oynayacaksan megabonk u

Vampire survivors sarmadıysa o da sarmaz. Aynısının 3 boyutlusu çünkü. 1-2 oynayacaksın sonra sürekli aynı şeyleri yaptığın için sıkılacaksın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı