T txch00 Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, bizim elimizde Samsung Galaxy S5 Mini adlı telefon var. Neden bilmiyorum ama screenshotı yapamadım. Kapatma/açma tuşuna ve ses kısma/açma tuşlarına aynı anda bastım ama olmadı. Bilen varsa yardımcı olsun lütfen! Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2021
Arkadaşlar, bizim elimizde Samsung Galaxy S5 Mini adlı telefon var. Neden bilmiyorum ama screenshotı yapamadım. Kapatma/açma tuşuna ve ses kısma/açma tuşlarına aynı anda bastım ama olmadı. Bilen varsa yardımcı olsun lütfen!
Rioyumben Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 450 Çözümler 7 31 Mart 2021 #2 Home tuşu ve Power tuşuna aynı anda basınız. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS T txch00 Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #3 Rioyumben dedi: Home tuşu ve Power tuşuna aynı anda basınız. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Teşekkürler! Artı 0 Eksi
Rioyumben dedi: Home tuşu ve Power tuşuna aynı anda basınız. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Teşekkürler!