S5 Mini'nin capsleri ve özellikleri sızmış!

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, mevcut amiral gemisi Galaxy S5'in varyantlarını yavaş yavaş duyurmaya başladı. Gündeme getirilen son söylenti ve sızıntılar, Galaxy S5 Mini'nin özelliklerini ve fotoğraflarını ortaya çıkardı.
Ekran Alıntısı.JPG

Galaxy S5 Mini için henüz resmi bir bilgi mevcut değil. Ancak, fotoğraflar üzerinden yürütülen tahminler bulunuyor. Fotoğrafa bakıldığında cihazın, aynı amiral gemisinde olduğu gibi arka tarafında noktalı tasarıma sahip olduğu görülüyor. Ayrıca, kamera merceğinin hemen alt kısmında sensörün yer aldığı görülüyor. Bu sensörün ise kalp hızını algılama ve parmak izi okuma özelliği barındırdığı tahmin ediliyor. IP67 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı olacağı söylenen cihazda, 4.5 inçlik 720p ekran, 1.4GHz saat hızında çalışan Snapdragon 400 yonga seti, 1.5GB RAM, Mali-400 MP4 GPU ve 8MP ana kamera olduğu iddia ediliyor.
Ekran Alıntısı.JPG
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı