S5 model tavsiyesi

Makaleler
5
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo V15 G3
R7 5825U
16GB 3200Mhz
Vega8
Aşağıda vereceğim iki cihaz arasında sadece 4G ve işlemci farkı var. Hangisini önerirsiniz? 4G olan 4 çekirdek 2.5 GHz 3G olan 8 çekirdek 2.1 GHz.

İki cihaz da aynı link içinde bulunuyor. Linke tıkladığınızda biraz aşağıda tek hat/16 GB seçeneği bulunuyor. Oradan karşılaştırabilirsiniz.

GPU olarak SD modeli daha iyi. CPU noktasında 5422 ve SD 801 tek çekirdekte hemen hemen benzer, küsüratlar ile SD 801 daha iyi. Çoklu çekirdekte ise 5422 daha iyi. Güç yönetimi konusunda 5422 8 çekirdekli olmasından dolayı daha az güç tüketen bir model. 4G desteğinden dolayı Snapdragon olan modeli alman daha doğru olur.

GPU olarak SD modeli daha iyi. CPU noktasında 5422 ve SD 801 tek çekirdekte hemen hemen benzer, küsuratlar ile SD 801 daha iyi. Çoklu çekirdekte ise 5422 daha iyi. Güç yönetimi konusunda 5422 8 çekirdekli olmasından dolayı daha az güç tüketen bir model. 4G desteğinden dolayı Snapdragon olan modeli alman daha doğru olur.

Aslında fazla 4G falan takılmam çünkü hattım kontürlü ve fazla para yüklemiyoruz. Bu nedenle 3G olsa da olur 4G olsa da olur. Şu an benim için önemli olan hız. 8 çekirdekli olan çekirdeği fazla olduğu için gözüme cazip geldi. Hangisi hız konusunda saha iyidir acaba. Bir de telefonlardan bahsederken 3G olan 4G olan diye bahsedersen sevinirim. SD falan da nedir onu da bilmiyorum. :D teşekkürler.

Alabilirsen S6 veya S7 al. Çok ciddi farkları var. Türkiye'de SD modeli bulmak zor. Amerika kıtasından getirilmiş telefon olması lazım ancak.

SD nedir bir bilsem. Fiyat olara çok farkı var. Ayriyeten ben 2. el bakıyorum. 2. el fiyatları branda uçuyor S6'nın. 250 300 TL bütçeye mükemmel S5 telefonlar bulmak mümkün.

Hangisi hız konusunda saha iyidir.
3G modeli CPU bakımından daha güçlü ve daha verimli. 4G modeli ise GPU olarak daha güçlü. Oyun oynayacaksan 4G olanı daha iyi performans verir. 4G olan şebekesi yüzünden daha mantıklı, 3G'nin hızı çekilmiyor. 4G ilerisi için gerekli bana göre.

3G modeli CPU bakımından daha güçlü ve daha verimli. 4G modeli ise GPU olarak daha güçlü. Oyun oynayacaksan 4G olanı daha iyi performans verir. 4G olan şebekesi yüzünden daha mantıklı, 3G'nin hızı çekilmiyor. 4G ilerisi için gerekli bana göre.
Tamamdır teşekkürler.
Exynos modeli olanı öneririm;

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı