S6 Edge Pişman Eder Mi?

Sizleri bilgilendirmek istedim. Biraz geç oldu ama sonunda alabildim. İnternetten sipariş ettim, hiç aklımda yoktu hatta imkansız gibiydi internetten almak ama, bir anda gelişmeler oldu ve internetten aldım. HepsiBurada'dan, HepsiBurada satıcılı ve Samsung TR garantili S6 Edge siparişini 2 gün önce verdim, bugün kargoya verilmiş. Yarın elimde olur. @BERWAR

Gebzeden, Esenyurt'a gelmek bilmedi. O kadar da uzak değil aslında, umarım yarın elimde olur.

+1

Telefonuna Facebook kurmazsan şarjın çok iyi dayanır. Sabahtan akşama kadar %20'lik pil fark ediyor. Uygulama haber akışını arkaplanda sürekli tazelediği için android telefonlarda çok şarj tüketmekte ve bunun suçlusu da Facebook.

Şuanda okul sağolsun biraz yoğunum, birde antremanlar falan var. Boş bir zaman bulursam belki. Ama genel olarak cidden iyi, bataryada ortalama.
Hocam zaten öyle hemen yapılmaz. 1-1,5 ay kullanın ondan sonra yapın. Cihazın ilk günkü hızıyla karşılaştırmalar, yaşadığınız deneyimler daha önemli incelemede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…