S6 Edge Plus yerine Xiami Mi 6 alınır mı?

Tr_Emir_07

Hectopat
Yer
Antalya/Serik
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1 yıl önce 2400 TL'ye S6 Edge Plus almıştım. Hala 1 yıl distribütor garantili. Şimdi de ithalatçı garantili Xiaomi Mi 6 almak istiyorum.
  • Sizce bu tercih iyi olur mu?
  • S6 Edge Plus telefonumu satarsam kaç liraya satıyım? (Çiziği bile yok, 32 GB)
  • Xiaomi beni üzer mi?

İkisi arasında kesinlikle Mi6 almak daha iyi bir tercih.
Eğer temiz ise 1400 TL civarı edebilir.
Xiaomi üzmez çevremde kullananlar var.

Ama Xiaomi Mi 6 yerine OnePlus 5 öneririm.
Temiz, hiçbir sıkıntısı yok da 1500 ya da 1600 desem satılmaz mı?
Bir de başka cihaz önerisine açık değilim [emoji53]

Zaten telefondan hala çok memnunum. Kasma yok, donma yok, ekranı ile kamerası çok güzel. Sadece zaman geçtikce 2. el piyasası düşecek ondan korkuyorum.
Bırak, düşsün. Zaten aldığından bayağı düşük bir fiyata satacaksın. Benim de Note 5'im var. İkimizinkinin de piyasası bir hayli düştü. Fakat zaten ben düşünüyorum ki ben bu telefonu şu an değiştirmezsem uzun bi süre daha değiştirmem. Elinde hiç telefon olmasa alınabilcek en mantıklı telefonlardan biri Mi 6 sonuçta. Ama S6 Edge+ varken değmez. Hem demişsin hiç çiziği yok diye de kıyılır mı ya o telefona? :D

Bu arada 3. sorun için pişman olabilirsin. Mi 6'nın arkası hiç hoşuma gitmiyor. S6 Edge+'ın tasarımını mumla arayabilirsin :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı