S6 Edge ses sorunu

samet5323

Decapat
S6 Edge telefonum var mikrofonu biraz tozlanmış sesden belli oluyor fakat birisini arayınca ya da beni aradıkları zaman benim sesim karşı tarafa gidiyor fakat karşı tarafın sesi bana gelmiyor. Sesi hopörlere verince karşı tarafında sesi geliyor ama sonuçda herkesle hopörler ile konuşamam ki. Bunun sorunu yazılımsal mı yoksa mikrofondan kaynaklı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
dediğiniz yer arızalı olabilir çünki telefoncuya tamir için vermiştim fakat kendisi tamir etmeyip dediğiniz yerin orjinal parçasını alıp yan sanayi parça koydu açınca farkettim büyük ihtimalle ondan sebepdir

Istanbul'da olmasan bile tamir işleri için GSM İletişim'i tercih et. Kargo ödemiyorsun, cihazın başınada böyle şeyler gelmiyor. Ahizeden hiç mi ses alamıyorsun yoksa az da olsa geliyor mu? Eğer hiç ses gelmiyorsa USB Sub-Board'dan dolayı telefon kılıf takılı zannediyor. Ondan dolayı ses vermiyor olabilir.

videolardan ses geliyor mikrofon düzgün çalışıyor fakat birisini aradığımda benim sesim karşı tarafa gidiyor ama karşı tarafın sesi gelmiyor bende hopörlere alıyorum bu sayede karşı tarafın sesi gelmeye başlıyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı