Windows 11 hakkında kişisel yorumlar

enes.solakoglu

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Windows 11 geçecek olan arkadaşlara önerim var. Belki Windows 11 kullanan arkadaşlar bu sorunu almıyordur ama çoğu kişi bu sorunla karşılaşıyor. Windows 11 anlık droplar masaüstünde bile anlık drop atıyor. Windows 10 tekrardan geçtim rahatlama geldi. Windows 11 bana göre tam optimize edilmemiş, çoğu kişi bu sorunlarla baş etmeye çalışıyor. Size tavsiyem Windows 11 kullanmayın. Güncelleme gelmeyecek Windows 10 fakat optimize ediliğinde geçmek daha daha mantıklı. Teşekkürler (bu yorum tavsiyedir )

Son düzenleyen: Moderatör:
Tepkim kesinlikle böyle;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

W11 22H2, 23H2, 24H2 ve 25H2 kullanmış birisi olarak her yeni gelen sürümde iyileşmeleri fark edebiliyorsun fakat hiçbirisi W10 kadar optimize hissettirmiyor. Bu konuda size katılıyorum.

Arkadaşlar merhaba. Windows 11 geçecek olan arkadaşlara önerim var. Belki Windows 11 kullanan arkadaşlar bu sorunu almıyordur ama çoğu kişi bu sorunla karşılaşıyor. Windows 11 anlık droplar masaüstünde bile anlık drop atıyor. Windows 10 tekrardan geçtim rahatlama geldi. Windows 11 bana göre tam optimize edilmemiş, çoğu kişi bu sorunlarla baş etmeye çalışıyor. Size tavsiyem Windows 11 kullanmayın. Güncelleme gelmeyecek Windows 10 fakat optimize ediliğinde geçmek daha daha mantıklı. Teşekkürler (bu yorum tavsiyedir )

Hocam maalesef güncel kalmak adına yavaşlıklara, kötü optimizasyonlara maruz kalıyoruz. Aynısı iOS tarafında da oldu.

Windows 11 güzel gözükmese ve Windows 10'un kenarlarının keskinliği falan rahatsız etmese 1 dakika durmam Windows 11 de.

Ne zaman yüklemiştim hatırlamıyorum ama TPM'siz yüklediğimde ne internet kullana bildim,
Ne stabil bilgisayar. Windows Vista bile bu kadar saçma değildi. Donanımlar yetersiz kalıyordu.

H24h2, 25H2 çıkınca yine yükledim yine TPM'siz stabil bir şekilde eski sistem de kullanıyorum.
Pek iyi değil ama iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı