S6 Edge Suya Düştü ve Açılmıyor

zoro043

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Suya düştükten sonraki 1 dk çalıştı sonra kapandı. Şarja taktım sarj oluyor gibi gösteriyor ama açılmıyor. Ben de şu an pirince yatırdım. Başka yapmam gereken bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Suya düştükten hemen sonra kurulayıp pirince yatırmanız gerekirdi. Gidip bir de şarja takmayı denemişsiniz. Geçmiş olsun büyük ihtimalle elinde kalabilir ama umarım çalışır. Kaliteli servisler suya düşen cihazları kurtarabiliyor. Yinede her şeyi çalışmıyor benim de başıma gelmişti.

S6 Egde telefonun herhangi bir IP sınıfllandırması yok.

Sıvı temasından dolayı cihazınız zarar görmüş olabilir. Ayrıca sudan çıkardıktan sonra cihazınızı direkt şarja takmanız cihazı kullanılamaz duruma getirmiş olabilir.

Cihazınızı iyice kurulayın, SIM ve SD kart yuvasını çıkarın ve telefonu pirince yatırın. Telefona ihtiyacınız varsa en az 24 saat, yoksa en az 48 saat pirinçte kalsın.

Bundan sonra telefonun çalışması şans işi. Tuzlu suya düşürmediyseniz telefonunuzun çalışma ihtimali daha fazla.

Hadi dua et.
İnşallah düzelir.
Bence okunmuş pirince koymalısın.

Kardeşim şu an nenemden son bilgileri aldım.
Pirinç ile bulguru karıştır. Ve Felak, Nas oku.
Eğer hala olmaz ise koy ve 1,2 gün bekle.
Uyumadan önce bu konu ve günahların için dua et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu söküp takmaktan anlıyorsan içini aç, sentetik tinere daldır anakartı bekletme ama geri çıkar ve fırçala. Anlamıyorsan enerji verme artık açmaya calısma telefonu. Daha da bozarsın belki tamir olabilecek bir kısımı bozulmuştur tamir ederler. Anakart tamiri yapan bir yere götürür yaptırırsın. 200-300 fiyat çekerler. (Ekran gitmediyse) İçini iyice temizlemeden enerji verilmez. Pirinçler içini temizleyemez onun. İçinin açılıp tinerle temizlenmesi lazım anakartın. Temizlense de çalışmayabilir enerji verdiğin için bozulmuştur %90

Güncelleme : Sabah pirinçten çıkardım şarja taktım açıldı 2 sn sonra kapandı ve tekrar tekrar tekrarladı. Her kapanıp açılışında daha uzun süre açık kaldı. Yeni bir şey oldukça yazacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı