S6 vs Z3 vs G4 vs M9

xSume

Megapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçılık
Samsung Galaxy S6, Sony Xperia Z3, LG G4 veya HTC One M9 sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
S6 edge daha iyi bence kullanış açısından.

Tasarımını uygun buluyorsanız ben de S6 diyorum. Saydığınız diğer ürünlerden eksik yaptığı bir şey yok ve ekranı çok daha kaliteli, söylemeye gerek var mı bilmiyorum. Ya da bekleyip Zenfone 2'yi alternatif olarak değerlendirmek isteyebilirsiniz. F/P grafiği oldukça olumlu bir cihaz gibi görünüyor.

Z3 diğer 3 telefona ( S6, G4, M9 ) göre çok eski kaldı, M9 ise diğer 2 telefona ( S6 ve G4 ) göre performansı daha düşük bir telefon.

S6 ile G4 arasında seçim yapılacaksa eğer S6 en uygun seçim olacaktır. Ayrıca S6 ve G4 karşılaştırması Technopat' ta bulunmaktadır, izleyebilirsiniz.

Hepsinin kendine göre iyi ve kötü yanları var. Telefondan bekliyorsunuz, nasıl bir telefon istiyorsunuz? ben şahsen bunların hiç birini almam Note 4 alırım. En sorunsuz ve iyi Android telefon bana göre. Tabi ki boyut sıkıntınız yoksa tavsiye ederim.

Galaxy S6, Z3+ ve iPhone 6S beklenebilir.

Bence M9 ve Z3'ü kafanızdan çıkarıp S6 ile G4 arasında seçiminizi yapmalısınız.

S6 ve LG G4 arasında seçim yapmanı öneririm. Z3 biraz daha eski kalıyor bu telefonlara göre. S6 almanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…