S7 Edge Android 8.0 geldi mi?

Şu an kullanıyorsunuz sanırım. Eğer kullanıyorsanız herhangi bir stabile veya başka bir sorun var mıdır ? Güncellemeyi bende yüklüyorum şu anda. İlk izleniminiz nasıl ?
Performans anlamında şuanlık bir sıkıntı çıkarmadı güncelleme. Tek sıkıntısı telefonun arayüzü biraz değişmiş ona alışmak biraz zorladı beni. Bu değişiklikler ile birlikte sisteme baya kullanışlı birkaç ekleme yapmışlar bence güzel olmuş. Onun dışında telefonun batarya performansına değinecek olursam telefonun sen kullanırken harcadığı pil oranı önceki sürümden azıcık gelişmiş ama pilin bekleme halindeki pil kullanımı baya gelişmiş bence.

Bazı ülkelere gelmiş, Odin ve Smart Switch ile yükleyebilirsin.

@SunSet S6 modeline Oreo Samsung tarafindan verilmeyecek, Samsung güncelleme konusunda kötü bir firma. Google telefonları ve destekli modeller dışında güncelleme Android için her zaman arka plana atılmış bir durum. S6 modelinin Oreo alacak donanımı fazlasıyla var ama guncellemeyi vermez. 2 yıllık desteği süresi doldu.

S7 modellerine Oreo ile birlikte Experience 9.0 arayüzü geliyor.

Bazı ülkelere gelmiş, Odin ve Smart Switch ile yükleyebilirsin.

@SunSet S6 modeline Oreo Samsung tarafindan verilmeyecek, Samsung güncelleme konusunda kötü bir firma. Google telefonları ve destekli modeller dışında güncelleme Android için her zaman arka plana atılmış bir durum. S6 modelinin Oreo alacak donanımı fazlasıyla var ama guncellemeyi vermez. 2 yıllık desteği süresi doldu.

S7 modellerine Oreo ile birlikte Experience 9.0 arayüzü geliyor.
Sen hep Samsung demişsin birazda LG G4 neden vermediler onu merak ediyorum. Sözlerini verip güncellemeleri vermeyen firma. S6 en azından 7.0 gelmiş. Ben ROM attım fakat belli zaman sonra şişiyor. Orjinal ROM'a geri döndüm bu sefer şarjım çok çabuk bitiyor ve ısınma sorunu olmaya başladı. V30 ROM atacağım bu gidişle. Nefret ettim bu markadan..

@SunSet G4 modelinin bazı kodlu modellerine tek 7.0 geldi, tüm modellerine Nougat gelmedi. Elbette bu kabul edilebilir bir durum değildir.
LGDestek sitesi bunu uyarladı kullandım çok güzel ısınma ve şarj sorunu yok fakat dediğim gibi belli zaman sonra şişiyor yani yavaşlıyor. Unlock yapıp V30 ROM atarım ileride çok sinir edici olmaya başladı. Artık bizi bekletmesinden bıktım o kadar sinir bozucu olmaz. Zaten kronik sorunlu telefon en azından güncel tutarak kullanıcıyı mutlu et.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı