S7 Edge arkasında yazan Verizon nedir?

yusufolgun4

Hectopat
S7 Edge telefonumun ana kartı yandı ve anakart için 2. el ekranı kırık bir telefon aldım fakat telefonun arkasında Verizon yazıyor bu ne oluyor ve anakartı sıkıntı oluşturur mu?

Cihaz Verizon şirketi tarafından taahütlü şekilde satılmış zamanında. Bende de AT&T S3 vardı cihaz yurt dışından gelmişti. IMEI kayıtlıysa bir sıkıntı olacağını sanmam.

Lekeli ekran onlar bir sıkıntı olur mu acaba? Olmaz derseniz alırım tabii ki.
Benlik bir durum yok 😊 . Hiç denemedim bu ekranları. Fiyatları normal ekranın 1/3'ü, 300 liraya lekeli var. GSM İletişim 1000₺'ye değiştiriyormuş S7 Edge ekranını. S7 Edge güzel bir telefon ama ekranı cep yakıyor.

Benlik bir durum yok 😊 . Hiç denemedim bu ekranları. Fiyatları normal ekranın 1/3'ü, 300 liraya lekeli var. GSM İletişim 1000₺'ye değiştiriyormuş S7 Edge ekranını. S7 Edge güzel bir telefon ama ekranı cep yakıyor.
telefonun 2. eli 1000 lira ekranı falan da sağlam hocam. şöyle 500 lira falan olsa yine değiştiricem güzel cihaz çünkü.

telefonun 2. eli 1000 lira ekranı falan da sağlam hocam. şöyle 500 lira falan olsa yine değiştiricem güzel cihaz çünkü.
Bit pazarında riske girerek dış cam çatlak ekran alanlar var ucuza. İç ekran sağlam çıkabiliyor. Youtube'da denk geliyorum. Ama riske girer misiniz bilemem 😀 . S7 Edge gerçekten tasarım ve içerik olarak hala harika bir cihaz bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı