yusufolgun4
Hectopat
S7 Edge telefonumun ana kartı yandı ve anakart için 2. el ekranı kırık bir telefon aldım fakat telefonun arkasında Verizon yazıyor bu ne oluyor ve anakartı sıkıntı oluşturur mu?
Sahibinden.com üzerinde S7 Edge için dolu dolu ekran var.Bende de anakartı var telefona ekran bulamıyorum ya.
Lekeli ekran onlar bir sıkıntı olur mu acaba? Olmaz derseniz alırım tabiki.Sahibinden.com üzerinde S7 Edge için dolu dolu ekran var.
Benlik bir durum yokLekeli ekran onlar bir sıkıntı olur mu acaba? Olmaz derseniz alırım tabii ki.
telefonun 2. eli 1000 lira ekranı falan da sağlam hocam. şöyle 500 lira falan olsa yine değiştiricem güzel cihaz çünkü.Benlik bir durum yok. Hiç denemedim bu ekranları. Fiyatları normal ekranın 1/3'ü, 300 liraya lekeli var. GSM İletişim 1000₺'ye değiştiriyormuş S7 Edge ekranını. S7 Edge güzel bir telefon ama ekranı cep yakıyor.
Bit pazarında riske girerek dış cam çatlak ekran alanlar var ucuza. İç ekran sağlam çıkabiliyor. Youtube'da denk geliyorum. Ama riske girer misiniz bilememtelefonun 2. eli 1000 lira ekranı falan da sağlam hocam. şöyle 500 lira falan olsa yine değiştiricem güzel cihaz çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.