S7 Edge Kapanma Sorunu

UtkuErkan35

Hectopat
Daha fazla  
1 Nisan da s7 edge aldım. Cihazım Genpa garantili. Son 2 gündür 3 defa aniden uygulama donmuş gibi olup kasıyor ve ekran kararıyor. Güç tuşuna 7-8 saniye bastıktan sonra yeniden başlattım. Sonrasında ufak bir kasma oldu fakat sorun yaratmadı. Garantiye vermeli miyim yoksa fabrika ayarlarına sıfırlamam yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun tekrarlarsa garantiye vermelisin, bende s6 edge plus aldım. Şimdi telefon kendi kendine kapanıyor ve açılıyor açılıyorken samsung yazısında kalıyor,
hard reset attım fayda etmedi bazen samsungda kalmıyor açılıyor fakat android başlatılıyor diyor ve geç açılıyor önceden yoktu. Fabrika verilerine sıfırla diyorsun telefon kapanıyor hard reset ekranına gidiyor, internette bayağı bir araştırma yaptım ve sanırım s6 edge plus kullanıcıları arasında bu sorunu tek ben yaşamışım yada yaşayanlar bir foruma danışmamış. Ben bu perşembe günü cihazı garantiye göndereceğim ve sana tevsiyem tekrarlaması durumunda kesinlikle gönder zira ileri durumlarda canını sıkabilir.

Sorun tekrarlarsa garantiye vermelisin, bende s6 edge plus aldım. Şimdi telefon kendi kendine kapanıyor ve açılıyor açılıyorken samsung yazısında kalıyor,
hard reset attım fayda etmedi bazen samsungda kalmıyor açılıyor fakat android başlatılıyor diyor ve geç açılıyor önceden yoktu. Fabrika verilerine sıfırla diyorsun telefon kapanıyor hard reset ekranına gidiyor, internette bayağı bir araştırma yaptım ve sanırım s6 edge plus kullanıcıları arasında bu sorunu tek ben yaşamışım yada yaşayanlar bir foruma danışmamış. Ben bu perşembe günü cihazı garantiye göndereceğim ve sana tevsiyem tekrarlaması durumunda kesinlikle gönder zira ileri durumlarda canını sıkabilir.
Sağolasın. Canımı sıkan şey 3200 tl veripte bu sorunu yaşamak.. İphone kullanan arkadaşlarımda hiç bir sıkıntı yok ki daha benim telefon 1. ayında

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Telefonunu yeni aldıysan bir içinde değiştire biliyorsun tavsiyem değiştir s6 ve S7 de aynı sorun genel anlamada var bende S7 var aynı sorun oldu kapandı bir daha açılmadı bir aylık süre geçtiği için değiştiremiyorum serviste tamir ediyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Telefonunu yeni aldıysan bir içinde değiştire biliyorsun tavsiyem değiştir s6 ve S7 de aynı sorun genel anlamada var bende S7 var aynı sorun oldu kapandı bir daha açılmadı bir aylık süre geçtiği için değiştiremiyorum serviste tamir ediyor

Ben çoktan verdim servise :)

Ürünü babam ile birlikte almıştık servise verirken de babamın adına verdik. Mesaj geldi bir takip seri numarası verdiler bu ürünü bilişim destek sitesinden ürün takip ile son durumunu takip edebilirsiniz diye. Takip ettim meraktan :) Sonuca şaşırdım yazılımsal bir problem vardı ama ana kartı değiştirmişler acaba telefonlarda nasıl bir bağ var ana kart ile belirttiğim sorunlarla şu an merak içindeyim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı