S7 Edge Kılıf Önerisi

Doğukan Seyfi

Kilopat
Katılım
20 Ocak 2016
Mesajlar
393
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Titanyum gümüş modelini kullanıyorum. Bildiğiniz veya kullandığınız telefonu, fazla kaba göstermeyen ve hatırı sayılır miktarda koruma sağlayan kılıf var mı ?
 
Hocam J7 Prime için sipariş verdim. Bugün sabah elime ulaştı. Telefonum kale gibi oldu. Burda koyu rengi ama normalde açık mavi. Kamera çercevesine kattığı derinlik ilede masaya rahat rahat koyabiliyorum artık. Çıkarıp takması hafif zor. Silikonu hatrı sayılır şekilde kalın. Plastiğide dandik değil. Kalınlığı sorun değilse alın bence.
microsonic-samsung-galaxy-j7-prime-slim-fit-dual-layer-armor-kilif-mavi.jpg
 
Teşekkür ederim. Peki sence Slim Armor mu yoksa Neo Hybrid Crystal mi ?
Ben de ikisi arasında kalmıştım Neo Hybrid Crystal aldım. Koruma olarak Slim Armor daha iyi fakat telefon daha kaba duruyor Neo Hybrid daha güzel duruyor koruma olarak Slim Armor kadar olmasada iyi bir koruması var özellikle telefonun rengine uygun çerçeve alırsan çok şık oluyor.
 
Bence telefonu çok düşürmeyen biriysen ince silikon kılıf+ekran koruyucu işini görür. Ben S7 kullanıyorum söylediğim şekilde.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı