S7 Edge Renk Seçeneği

adlyncr02

Hectopat
İyi günler arkadaşlar, Asus Zenfone 2 32GB Gold kullanmaktaydim. İc ekran patladi durduk yere garantiye yolladim 315 TL ucret istediler garantiyi bozdurdum disarda yaptirdim ve sattim. S7 Edge alacagim Fakat Gold ve Silver rengi gormedim ama Silver cok ama cok hosuma gidiyor internette görünenle ayniysa. Sizinde fikirlerinizi almak isterim kullanan ya da tavsiyesi olan varmi? :)

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence gold en güzeli. Ben de S7 almayı düşünüyorum evkurda note ve s serileri yokmuş. Gold parlak olduğu için çok şık fakat çok temiz kullanmak gerek diye düşünüyorum.

bilgisayarımdakı ekran kartını cıkarıp eskı ekran kartını taktım çalıstırdıktan sonra eskı cıkarıp tekrar yenı ekran kartını taktım çalıstıktan sonra oyunlarda fps dususu cok oldu bunun nedenı nedır nasıl çozebılırım.
Bu sorun için Masaüstü Bilgisayarlar bölümünde konu açabilirsin. Eski ekran kartınında yeni ekran kartınında driverlarını DDU ile kaldırıp yeni ekran kartının güncel driverını kurmayı dene.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı