S7 Edge şarj sorunu

Hakan EREN

Hectopat
Daha fazla  
Evet beyler 3 gun once S7 Edge aldım fakat sorun şu ki akşam baktığımda şarj 98 iken sabah baktığımda 89. Biri açıklayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arka planda açık uygulama bırakma akşam yatarken, Wifi, Bluetooth, mobil veri gibi bağlantılarda kapalı olsun. Android telefonların boştayken şarj kullanımları fazla oluyor, telefonu uçak moduna aldığında bu kadar şarj düşmesi olmaz. Telefonu doldururken tam dolum yap, ikide bir şarjdan çıkarıp zırt pırt takma. Eğer uyuduğun yerde şebeke iyi çekmiyorsa da yine şarj durumunu etkiler. Uçuş modunu açarak akşam uyurken sabah kalktığında ne kadar şarj azalıyor bunu deneyip söyle. 6-7 saatlik için boşta %9 azalması çok abartılacak bir değer değil, ancak bu kadar azalmaması lazım, eğer arka planda aşırı uygulama ve bağlantılar falan açık bırakmamışsan.

Özellikle şebeke yoksa telefon bağlanmak için daha fazla enerji harcıyor. Uçuş modunda bıraktığında %3 falan gidiyor en fazla. Ben uçuş moduna alarak kullanıyorum çok daha az şarj harcıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı