S7 Edge Şarj Sorunu

Swind

Kilopat
Daha fazla  
Telefonu alalı tam 1 yıl oldu. Normalde 2 gün giden şarj son 1-2 haftadır anca bir günü çıkarıyor. 1-2 hafta önce de 2-3 gün boyunca normalde kullandığımdan daha yoğun kullandım. Bu zamandan sonra yoğun kullanmasam bile şarj az gidiyor gibi geliyor. Bir de 27 Ekim'de bir güncelleme geldi. Son güncelleme ile mi oldu yoksa 2-3 gün yoğun kullanım sonrası mı oldu bilmiyorum ama böyle bir sıkıntı söz konusu. Diğer S7 Edge kullanıcılarında da böyle mi ?

Boştayken kendi kendine fazla şarj azalmasi meydana geliyor mu? Telefonu fazla kullanmadiginizdan eminseniz format atin. Güncelleme kaynaklı bir sorun da olabilir. Formattan sonra sorun devam ederse batarya miadını doldurmuş olabilir.

Boştayken kendi kendine fazla şarj azalmasi meydana geliyor mu? Telefonu fazla kullanmadiginizdan eminseniz format atin. Güncelleme kaynaklı bir sorun da olabilir. Formattan sonra sorun devam ederse batarya miadını doldurmuş olabilir.
S7 Edge kullanıyorum, gece bıraktığım telefonu sabah aldığımda şarjı %10 civarında azalmış oluyor, ekran süresi 3 - 4 saat arasında. Pil değiştirme vakti geldi sanırım.

S6 ve S7 serilerinde Wi-Fi sorunu oluyormuş (bağlanmama vs.) Ben de ağ ayarlarını sıfırladım, az da olsa daha iyi gitmeye başladı. Ondan sonra da arka planda Wi-Fi kullanımı fabrika çıkışı olarak "Her Zaman" seçili olarak geliyor. Onu da "Şarj Edilirken" seçtiğimde batarya normale döndü. Şarj edilirken seçildiğinde Wi-Fi sadece şarjdayken sürekli bağlı kalıyor, diğer durumlarda 20-25dk ekran açılmazsa otomatik kesiliyor, ekranı açınca tekrar bağlanıyor.
S7 Edge kullanıyorum, gece bıraktığım telefonu sabah aldığımda şarjı %10 civarında azalmış oluyor, ekran süresi 3 - 4 saat arasında. Pil değiştirme vakti geldi sanırım.
Ben uçak moduna alıyorum, pil yüzdesi %75'in üzerindeyse %2-3 kayıp oluyor, %40'ın altındaysa bazen %1 gidiyor bazen hiç gitmiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı