S7 Edge Şarjı Çabuk Bitiyor

14 saat 5 dk yazıyor dostum. Wifi açık parlaklık otomatik. Şarj yüzde yüz.
sence o normal mi ? ben nisanda aldım telefonu ilk başlar 100 de yüz şarjda kalan tahmini kullanım süresi 52 saat gösteriyordu şimdilerde 41 saat tahmini kullanım süresi diyor sence batarya deforme olmuşmudur ?

Sanmıyorum. Uygulamalardan kaynaklanan bir sıkıntı bence. Sosyal medya uygulamalarını silip tarayıcıdan girmeyi dene farkı göreceksin. Google uygulamaları da çok şarj yiyor. Chrome yerine stock tarayıcıyı kullan. Şarjım bu şekilde yaklaşık 2 gün gidiyor. Benim kullandığım uygulamaların hepsi bu. Kalan işlerimi (facebook, instagram, youtube, bankacılık vs.) tarayıcıdan hallediyorum.

Son düzenleme:
yani diyosunki orada yazan kalan tahmini kullanım süresi önemli değil ?

O standby süresi. Bence normal. Ama istersen hard reset yapıp kullanmaya devam edebilirsin. Yine aynı süreyi görecekmisin bakalım.

Olmaz. Yapman gereken telefonu kapattıktan sonra güç + home + ses açma tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonu açmak. Çıkan menüde önce wipe data / factory sonra da wipe cache yapıp restart yapacaksın. Telefon tertemiz olacak.

saol kardeşim eyvallah seninde bi merakın olursa sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…