S7 Edge Şarjı Çabuk Bitiyor

Bekleyebilirsiniz dediğiniz gibi ama en temizi yeni güncelleme geldiğinde hem 7.0 ı rahat kullanmak için reset atıp o şekilde yükseltin. Çok daha memnun olacaksanız emin olun.
Peki çok teşekkür ederim görüşleriniz için..

Gayet normal görünüyor. Siz reset atıp yeniden kurun telefonu. Güncellemenin yanlış yada eksik yüklenmesinden olan bir sorun olabilir.
Dediğiniz resetleme işlemini yaptım ama cihazı güncelle dediğim zaman en yeni güncellemeler zaten yüklendi diyor.. ve android güvenlik yaması düzeyi 1 kasım 2016 olarak görünüyor yani herhangi bi android güvenlik yaması vermiyor şu an cihaz..

Telefonunuz güncel, android işletim sistemi güncellemelerden sonra önceki yamadan kalan dosyaları bazen silemiyor ve sizin yaşadığınız gibi sorunlar yaşatabiliyor arkadaş onu demeye çalışmış sanırım.
Tamam Teşekkür ederim sorunu çözdüm dediklerinizi uyguladım Herkese Teşekkür ediyorum birde böyle deneyelim bakalım :)

Hocam son durum nedir?Bilgi verirseniz sevinirim.
Bu arada bende s7 edge almayı düşünüyorum biraz deneyimlerinizden bahseder misiniz.
Şu an net bişey söylemem zor en az telefonu 1 hafta kullanmam gerekiyor fakat telefonu soracak olursan eğer performans olarak harika bi cihaz tasarım olarak şık kullanışlı yani alsan pişman olmassın gayet başarılı bi cihaz ve piyasada alabileceğin en iyi telefonlardan bi tanesi kamera tarafında da güzel ve başarılı bi cihaz..

arkadaşlar s7 edge batarya 100 yüzde iken kalan kullanım süresi sizde kaç gösteriyor ? bende 52 saat gösterirken şimdi 41 saate düştü bu neden olabilir ?

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 7 aydır s7 edge kullanıyorum cihazdan çok memnunum fakat son güncellemeden sonra mı veya benim bataryamdan dolayı mı bilmiyorum ama şarjım biraz hızlı tükeniyor 2 saat içerisinde %66 seviyelerine kadar düşüyor. Bu 2 saat içerisinde ne yapıyorsun diyecek olursanız genelde WhatsApp ve İnstagram kullanıyorum ama İnstagramı nadiren açıyorum. Sizce bunun sebebi ne ? Görüşlerinizi Belirtirseniz Sevinirim..
kardeşim s7 edge 100 yüz şarj olduktan sonra kalan kullanım kaçç saat gösteriyor sende ?

Her zaman güncelleme güncelleme diye tutturur kullanıcılar. Her güncellemeden sonra da birşeyler yanlış gidiyor hissiyatı. Bu nedense hiç değişmiyor. Sorununuza gelince mecburen reset atacaksınız. Duzelmezse de alışmak zorundasınız. Ne yazıkki Android ve özellikle Samsung Android böyle.

Smart Manager üzerinden ''Pil'' sekmesi altındaki ''uygulama güç tasarrufundan'' uygulamalarınızı herzaman optimizasyon olarak ayarlarsanız kullanmadığınız uygulamalar hem arka planda çalışmaz hemde internete baglanmazlar. Böylelikle hem piliniz uzun gider hemde internet paketiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı