S7 Edge Single SIM vs Dual SIM

Samsung Galaxy S7 Edge (İthalatçı Garantili) Fiyatı

Buradan alabilirsin, N11 sitesindeki satıcının mağaza puanı yüksek onda da sorun olmaz.
Hocam ben siyah renk tercih ettiğim için orayı göstermiştim aradaki bütçe farkı sorun değil hem ben single sim almayı düşünüyorum erken güncelleme almak için sizin attığınız linkteki dual sim sanırsam. Benim attığım linkte siyah var. Oradan alırsam bir sorunla karşılaşır mıyım.

Hepsiburada, N11 ve Gitti gidiyor sitelerinde hangi modelin fiyatı daha uygunsa onu al. N11 ve Gitti gidiyor sitesinde satıcının mağaza puanına bak ona göre al. Tek ve çift hatlı modelleri arasından ucuz olanı alınmalı dediğim gibi, ikisi arasında bir fark yok. Güncelleme konusunda da Odin ile ROM atarsın güncelleme çıkarsa ve beklemek istemezsen eğer. Her ülke modeline aynı anda güncelleme gelmiyor zaten.

Hepsiburada, N11 ve Gitti gidiyor sitelerinde hangi modelin fiyatı daha uygunsa onu al. N11 ve Gitti gidiyor sitesinde satıcının mağaza puanına bak ona göre al. Tek ve çift hatlı modelleri arasından ucuz olanı alınmalı dediğim gibi, ikisi arasında bir fark yok. Güncelleme konusunda da Odin ile ROM atarsın güncelleme çıkarsa ve beklemek istemezsen eğer. Her ülke modeline aynı anda güncelleme gelmiyor zaten.
Haklısınız hocam kafama takılan tek soru ise ithalatçı garantili aldığım için biraz tedirginim. Satıcı puanı ne kadar yüksek olursa olsun yine 0 telefon gelmedi diye yorum atanlar oluyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı