Dün telefonum havuza düştü. Hemen atladım aldım. Telefonun su geçirmediğini sanıyordum. Fakat telefonu açmayı deneyince çalışmadı. Hemen saç kurutma makinesi ile kuruttum. Telefonu biraz inceledim ve fark ettim ki, arka kapağı aralanmış. Nasıl oldu anlamadım. Kamerasının içinde buğulanma var. Dünden beri hiçbir şey yapmadım. Bir havluya sarılı duruyor. Alalı 8 ay falan oldu. Ne yapayım? Yardımcı olun.
Dün telefonum havuza düştü. Hemen atladım aldım. Telefonun su geçirmediğini sanıyordum. Fakat telefonu açmayı deneyince çalışmadı. Hemen saç kurutma makinesi ile kuruttum. Telefonu biraz inceledim ve fark ettim ki, arka kapağı aralanmış. Nasıl oldu anlamadım. Kamerasının içinde buğulanma var. Dünden beri hiçbir şey yapmadım. Bir havluya sarılı duruyor. Alalı 8 ay falan oldu. Ne yapayım? Yardımcı olun.
Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge IP68 sertifikasına sahip, yani suya ve toza karşı dayanıklı olduğu anlamına geliyor. Bu tür basit bir düşürme de su geçirmesi neredeyse imkansız, anlaşılan cihazınızın kasasında bir kusur var. Garantiye gönderin, ücret talep etmeden sorununuza çare bulmaları gerekir.
Öncelikle geçmiş olsun. Arkadaşlar Samsung su geçirmezlik özelliğini test etmek için öncelikle *#0*# ile test menüsüne girip, sensöre tıklayın. Ekrana parmağınızla hafifçe baskı uygulayın. İşaretlediğim yerdeki değer bastırınca artıyorsa cihazınızın su geçirmezlik özelliği sağlamdır. Silikonlarında sorun yoktur.