S7 Edge Unroot

@Reption OTA üzerinden güncelleme almanın birden fazla metodu var. Direk Stok yazılım yüklemek şart değil.

İçindeki dosyaların önemi yok ise PIT dosyası ile en güncel stok yazılımı yükle. Cihaz fabrikada nasıl pre-ready modda çıktıysa kutudan PIT ile yüklenen ROM'da aynı o şekilde olacaktır.
Benim o konularda pek bi bilgim yok. CoC'un PVP modunu oynayabilmek için ROOT atmıştım. Bazı nedenlerden unroot yapmam gerekti. Nasıl yapılacağını bilmiyorum. Konuşabileceğimiz (Skype,Facebook,Discord,Ts3...) bir yer varsa konuşarak halledebilirmiyiz?
Yanlış bilgilendirme yapılmasın, Knox sayacını kim sıfırlanmışta haberimiz yok?
İnternetten o konuda bayağı bir araştırma yapmıştım bildiğim kadarıyla sıfırlanıyor ama yanlış olabilir.

Yanlış bilgilendirme yapılmasın, Knox sayacını kim sıfırlanmışta haberimiz yok?

Birkaç hafta önce internette sayacı sıfırladığını iddia eden birkaç arkadaş görmüştüm. Şimdi dediklerine, yaptıklarına tekrar baktım aslı astarı olmayan şeylermiş. Telefonu garanti kapsamına almanın yolu yok o zaman, root kaldır diyip kullanmaya devam edecek arkadaş.

Benim o konularda pek bi bilgim yok. CoC'un PVP modunu oynayabilmek için ROOT atmıştım. Bazı nedenlerden unroot yapmam gerekti. Nasıl yapılacağını bilmiyorum. Konuşabileceğimiz (Skype,Facebook,Discord,Ts3...) bir yer varsa konuşarak halledebilirmiyiz?

İnternetten o konuda bayağı bir araştırma yapmıştım bildiğim kadarıyla sıfırlanıyor ama yanlış olabilir.
Sorun çözüldü mü ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı