S7 Edge vs iPhone 6s+

Datronaero

Megapat
Yer
Tekirdağ/Çorlu
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 2600 - B450M-K - RX590 Nitro+ - 2x16 GB RAM - Samsung 870 EVO 500GB SSD - ADATA SX6000LNP 256GB Nvme M.2 - Seagate ST2000DM008 2TB HDD - TOSHIBA MQ01ABD100 1 TB HDD - Seagate Expansion Desktop 6 TB Harici Harddisk
Telefon almayı düşünüyorum. Ancak bu iki telefon arasında kaldım. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera, pil ömrü açısından benim tercihim S7 Edge olurdu. iOS takıntın yoksa S7 Edge öneririm.

Kamera ve pil konusunda ikisinde de bir sıkıntım olmayacaktır. Çok oyun oynayan biri değilim. Arada clash royal, clash of clans girerim o kadar. Kulaklık ile çok fazla müzik dinleyen biriyim. Telefon sadece uzun süre bana kasmadan çileden çıkarmayacak şekilde kullanabilmem yeterli. Uzun süreden kastım yaklaşık 2 - 3 yıl.

Iphone 6s+ Bence uzun bir süre güncel olarak seni kasmadan kullanmana devam edebilirsin. Yazılım donanım uyumluluğu açısındanda bence daha uzun ömürlü olacaktır.

Gerçi sıfır alacaksan ve bütçeni zorlamayacaksa 7 düşünebilirsin.

Saçmalamayın. O fiyata İphone 6s+ mı alınır? S7, İphone 7'den bile iyi iken; İphone 6s+ ile S7 Edge'yi kıyaslamaya bile gerek yok.
S7 EDGE.

Saçmalamakla alakası yok bunun. Bence Iphone uzun zaman içinde daha dayanıklı ve stabil olacaktır. Iphone 5-5s cihazlar bile hala bütün uygulamalarda stabil çalışıyor (aşırı grafik gerektiren oyunlar hariç.). Note 3 telefonlar bile saçmalayabiliyor uygulamaları kullanımda. Özellikle geleceğe yönelik olması için yazılımın stabil olması daha önemli. Bence bu konuda IOS daha başarılı.

Ben suan 6s + kullanıyorum daha önce lg g3 vardı iphone gecince sarj sikintim ortadan kalktı diyebilirim g3 ile yoğun kullanimda 8 saat giden sarjım ayni kullanimda suan bir buçuk gün gidiyor.kesinlikle 6 s + tavsiye ederim.

iPhone cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…