S7 Edge vs iPhone 6s+

IOS macerası istersen 6S alınabilir. Diğer türlü S7 modelleri daha başarılı telefon. İlk sayfa da direk Iphone öneren kişiyi takma sen, kendisi Apple fanboyu. S7 ile Iphone 6 karşılaştırmasında Iphone 6 modeline oy veren birinin yorumlarını dikkate almamak gerek.

Hala çok kararsızım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir yanım ios kullanmak istiyor. Bir yanım s7 edge'de kaldı.

Android'in herhangi bir kötülüğü yok. Şuan LG G2 kullanıyorum. S7 Edge ile ilgili bazı kararsızlıklarım var. Telefonun arka kısmı da cam olduğundan dolayı en ufak bir düşmede kırılacakmış gibi bir his veiyor. Ben telefonu uzun süre kullanacağımdan dolayı bana ekstra masraf çıkarmasını istemiyorum. Ayrıca hala arayüzü hakkında kasma , donma yaptığını söyleyen insanlar mevcut. İphone'da kasa aliminyum olduğundan kafama çok takılmadı değil. Ayrıca ios android gibi bir süre sonra hantallaşmaya başlamıyor diye düşünüyorum. Elbet kullanan kişiler bunu daha iyi bilir. Ayrıca eskiden kalma bir ios merakı var içimde.

Düşme konusunda 6S Plus modeli de düşse aynı sonuçta karşılaşırsın, bu telefonlar narin telefonlar. Şans faktörü de önemlidir düşme konularında. G2 kullanıp S7 Edge kasıyor, donuyor demekte ayrı bir kafa. S7 modellerinde kesinlikle kasma, donma yoktur. S5 modelinden itibaren Samsung yazılım sorunu giderdi, bu saçma sapan uydurmalarınızı bırakın. Madem kafan IOS modellerine gitmiş onu al, çıkıp Android almamak için türlü bahane ve yalanlar atmayın. G2 bile çok stabil bir telefon durumdayken gidip S7 donuyor, kasıyor gibi söylemler duydum demek doğru değildir, palavra, markayı kötüleme amaçlı yorumlardır. Uzun süreli kullanımda IOS stabilite olarak Android modellerden bir tık daha iyidir elbette, bunu inkar eden yok. S3 dönemindeki Android yok karşında. Kafan Apple cihazlarına kaydığı için 6S ve 6S Plus almanı öneriyorum.

Bütce açısından şuan bir sıkıntım bulunmuyor. 4'e kadar yolu var. Ayrıca s7 edge şuan fiyatı 3.379 olarak görünüyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı