S7 Edge vs iPhone 6s+

Ben İOS dünyasını denemek için 5s almıştım. Şarj sıkıntısı çok fazla. Stabil denilen İOS öyle denildiği gibi stabil değil. Android kullanıp ne idüğü belirsiz bir sürü siteye girip APK indirirseniz telefon tabi kasar. Ben uzun soluklu kullanmadım ama artık 5/5s alınmaz 6 dahi alınmaz. Onların satmasının sebebi iphone olsun ne olursa olsun diyen kişiler sayesinde. Bazılarıysa onun gibilere kanıp alıyor. Bana sorarsan ikisinide almam. Bir telefona o kadar vermezdim. İlla alıcak olsam Samsung alırdım. İphone malzeme kalitesi falan diyipte çizilmesin diye kılıf alanları anlamıyorum. Madem kaliteliydi neden gidip kılıfı taktın ? Kısaca İphone o fiyatı hak etmiyor. Daha ucuz olsa belki alınabilirdi.

5 yıllık android'ci olarak bu yıl ios kullanım deneyimini yaşamaya başladım. İlk olarak alışmak için 5S aldım. Daha sonra 6S'e geçiş yaptım. Cihazdan yazılım olarak memnunum fakat kusursuz değil. O sürekli androide laf attıkları kasma problemleri falan ios için de mevcut maalesef.

-İlk olarak cihaz nedense çok ısınıyor. Arkada bir miktar uyguluma birikse bile bir anda ısınıyor.
-Şarjı bir günü ucu ucuna yetiştiriyor.

Ama onu bunu bilmem de touch ıd gerçekten efsaneymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…