S7 Edge vs Xiaomi Mi 6

Kedito

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangi telefonu almalıyım? Fiyatları hemen hemen aynı, hangisi daha performanslıdır?
Artık yeni bir telefon almanın vakti geldi diye düşünüyorum, şu an 16GB Samsung Galaxy S5 var çıktığı ilk hafta 2500 liraya almıştım.

Bu arada Apple düşünmüyorum, daha önceden kullandım Samsung daha kolay ve kullanışlı benim için, bütçem 2000-2500 TL arası Bu iki seçenekten daha iyi F/P varsa önerilerinize açığım, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylediğiniz fiyata TR garantili S7 Edge alabilirsiniz. XZ1'de o fiyata bulabilirsiniz. Performans olarak SD 835 yonga setli Mİ6 ve XZ1 biraz daha iyidir. Kamera ve ekran kalitesi olarak bakıldığında S7 Edge daha iyi bir model.

Tercih sizin, ilk önce garanti konusunda karar verin.

Xiaomi Mi 6 daha güncel donanımı bulundurduğundan dolayı o telefonu tercih edebilirsin.

Mi 6 128gb bellek ve Snapdragon 835 işlemcisi ile beni kendine çekiyor ama Samsung'da kaliteli marka daha sağlam bi telefona benziyor güven veriyor Xiami Mi 6 kvk garantili satılıyor güvenilirmi sizce kvk ?

Kısmen güvenilir. Fakat Mİ6'da SD kart girişi bulunmuyor biliyorsunuz değil mi?
128gb olduğu için gönlüm rahat o konuda zaten bu zamana kadar hiç sd kart kullanmadım, kulaklık içinde dönüştürücüleri mevcut, benim tek korkum Mi 6 alırsam pişman olurmuyum neticede uzun süre kullanan birine rastlamadım bu telefonu dayanıklımı vb gibisinden, Samsunga güveniyorum ama Mi 6 daha iyi gibi fiyatına göre o yüzden kararsız kaldım, siz olsanız hangisini tercih edersiniz güvenilirlik açısından?

Ben de doğru olduğu için gsmarena.com ve devicespecification.com gibi sitelerden bakıyorum ama epey isimli sitede Türkiye'ye gelen cihazların özelliği yazıyor, bazen hatalı yazıyorlar, şahit oldum.

Gezginler'in sahibi ile aynı kişi zaten, o yüzden çok kaliteli bir site değil.

Yabancı sitelerde özelliği yazan cihazlar yurt dışında satılan cihazların özellikleri oluyor ve ülkemize bazen yurt dışında satılanlardan daha farklı cihazlar getiriliyor. (işlemci, SIM kart giriş bölmesi sayısı vb.)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı