S7 Edge'den A70'e Geçmek Mantıklı Mı?

Herhangi bir maddi sıkıntı olmayacak, telefonları takas edeceğiz.


1 saat civarı kullandım telefonu ama ekran konusunda pek bir fark göremedim. Belki film izlerken veya oyun oynarken bariz bir fark olabilir orasını bilemem. Bir de A70'in işlemci Snapdragon S7 edge'de ise Mediatek var. Snapdragon, Mediatek'e göre baya iyi diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim.


Telefon genel olarak nasıl, bataryası olsun ekranı vs. olsun?
Samsungun hiçbir amiral gemisinde mediatek işlemci duymadım. 8 çekirdekli exynos 8890 var bu devirde bile kötü bir işlemci değil. Ama üstüne para vermeden takas gerçekleştireceksen yapabilirsin arada sene farkı var. Fakat hız konusunda pek bi fark bekleme.
 
İki buçuk senelik S7 Edge ekranında yakın zamanda dikine pembe çizgi oluşacaktır. Oluşmadan A70 ile değiş tokuş yapın. Tasarım haricinde A70 işinizi görür.
Hocam bende A70 bulunmakta. Telefona gelen son güncellemelerle iyice yavaşlamaya başladı. Başka bir modele bakın isterseniz.
Konunun tarihine bakın. Konu sahibi karar vermiştir bile. Hortlatmışsınız konuyu.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı