Micro$oft Kilopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 931 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #131 Dejuf dedi: Hocam sanırım Almanya'nın kodu DE değil DBT. Şunu buldum doğru mudur? Download firmware updates for your Samsung mobile phone and tablet Download the most recent firmware updates for your Samsung Galaxy phone and tablet for free. Browse our Samsung Galaxy firmware archive. www.sammobile.com Hah aynen ben de onu buldum. Genişletmek için tıkla... Onu kurabilirsiniz. Sonra önceki adımları takip ederek yine cihazınızı rootlayabilirsiniz.
Dejuf dedi: Hocam sanırım Almanya'nın kodu DE değil DBT. Şunu buldum doğru mudur? Download firmware updates for your Samsung mobile phone and tablet Download the most recent firmware updates for your Samsung Galaxy phone and tablet for free. Browse our Samsung Galaxy firmware archive. www.sammobile.com Hah aynen ben de onu buldum. Genişletmek için tıkla... Onu kurabilirsiniz. Sonra önceki adımları takip ederek yine cihazınızı rootlayabilirsiniz.
D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.915 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #132 Micro$oft dedi: Onu kurabilirsiniz. Sonra önceki adımları takip ederek yine cihazınızı rootlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum hemen hocam. Micro$oft dedi: Onu kurabilirsiniz. Sonra önceki adımları takip ederek yine cihazınızı rootlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdiğim dosyanın uzantısı zip.enc4 şeklinde. Bunu Odinde nereye eklemeliyim? Micro$oft dedi: Onu kurabilirsiniz. Sonra önceki adımları takip ederek yine cihazınızı rootlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Frija'dan indirip zip dosyasını açtığımda şu rehberdeki gibi 5 dosya çıktı şu an yüklüyorum sorun yok. Son düzenleme: 22 Temmuz 2022
Micro$oft dedi: Onu kurabilirsiniz. Sonra önceki adımları takip ederek yine cihazınızı rootlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum hemen hocam. Micro$oft dedi: Onu kurabilirsiniz. Sonra önceki adımları takip ederek yine cihazınızı rootlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdiğim dosyanın uzantısı zip.enc4 şeklinde. Bunu Odinde nereye eklemeliyim? Micro$oft dedi: Onu kurabilirsiniz. Sonra önceki adımları takip ederek yine cihazınızı rootlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Frija'dan indirip zip dosyasını açtığımda şu rehberdeki gibi 5 dosya çıktı şu an yüklüyorum sorun yok.
Micro$oft Kilopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 931 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #133 Dejuf dedi: Tamam deniyorum hemen hocam. Hocam indirdiğim dosyanın uzantısı zip.enc4 şeklinde. Bunu Odinde nereye eklemeliyim? Eki Görüntüle 1459831 Frija'dan indirip zip dosyasını açtığımda şu rehberdeki gibi 5 dosya çıktı şu an yüklüyorum sorun yok. Genişletmek için tıkla... Şuan nasıl?
Dejuf dedi: Tamam deniyorum hemen hocam. Hocam indirdiğim dosyanın uzantısı zip.enc4 şeklinde. Bunu Odinde nereye eklemeliyim? Eki Görüntüle 1459831 Frija'dan indirip zip dosyasını açtığımda şu rehberdeki gibi 5 dosya çıktı şu an yüklüyorum sorun yok. Genişletmek için tıkla... Şuan nasıl?
D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.915 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #134 Micro$oft dedi: Şuan nasıl? Genişletmek için tıkla... Almanya stock rom kurdum, root da attım Magisk falan her şey tamam ama gelin görün ki sim kart sorunu aynen devam ediyor hocam.
Micro$oft dedi: Şuan nasıl? Genişletmek için tıkla... Almanya stock rom kurdum, root da attım Magisk falan her şey tamam ama gelin görün ki sim kart sorunu aynen devam ediyor hocam.
Micro$oft Kilopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 931 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #135 Köşede duran bir telefonunuz var mı?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 22 Temmuz 2022 #136 Dejuf dedi: Almanya stock rom kurdum, root da attım Magisk falan her şey tamam ama gelin görün ki sim kart sorunu aynen devam ediyor hocam. Genişletmek için tıkla... *#06# deneyince ne çıkıyor?
Dejuf dedi: Almanya stock rom kurdum, root da attım Magisk falan her şey tamam ama gelin görün ki sim kart sorunu aynen devam ediyor hocam. Genişletmek için tıkla... *#06# deneyince ne çıkıyor?
D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.915 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #137 Micro$oft dedi: Köşede duran bir telefonunuz var mı? Genişletmek için tıkla... Yok herhalde hocam ya. Polorchen dedi: *#06# deneyince ne çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Aynı IMEI kodu çıkıyor hocam.
Micro$oft dedi: Köşede duran bir telefonunuz var mı? Genişletmek için tıkla... Yok herhalde hocam ya. Polorchen dedi: *#06# deneyince ne çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Aynı IMEI kodu çıkıyor hocam.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 22 Temmuz 2022 #138 Dejuf dedi: Yok herhalde hocam ya. Aynı IMEI kodu çıkıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Sanırım modem bozuldu. Uyumlu modemi nasıl buluruz bilmiyorum. @364809
Dejuf dedi: Yok herhalde hocam ya. Aynı IMEI kodu çıkıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Sanırım modem bozuldu. Uyumlu modemi nasıl buluruz bilmiyorum. @364809
D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.915 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #139 Polorchen dedi: Sanırım modem bozuldu. Uyumlu modemi nasıl buluruz bilmiyorum. @364809 Genişletmek için tıkla... Modem nedir hocam?
Polorchen dedi: Sanırım modem bozuldu. Uyumlu modemi nasıl buluruz bilmiyorum. @364809 Genişletmek için tıkla... Modem nedir hocam?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 22 Temmuz 2022 #140 Dejuf dedi: Modem nedir hocam? Genişletmek için tıkla... EFS gibi düşünün hocam. Hat verisini alıp vermede görevli.
Dejuf dedi: Modem nedir hocam? Genişletmek için tıkla... EFS gibi düşünün hocam. Hat verisini alıp vermede görevli.