S7 Edge'e nasıl TWRP kurulur?

Kendiniz de halledebilirsiniz aslında. Ayarlardan hakkında kısmını atar mısınız?
Buyrun hocam :

Bir saniye IMEI'leri sansürleyeyim.

Screenshot_20220722-172156_Settings.jpg

En son yüklediğiniz ROM'un içindeki dosyaların görüntüsünü atar mısınız? Modem dosyası var mı diye bakayım.
Dosya bu hocam :

Ekran görüntüsü 2022-07-22 191257.png

Ama artık telefoncuya götürdüm bile. Ben beceremedim valla. Adam telefonu alıp yarın sabah gel dedi.
Her şey için teşekkür ederim.

En son yüklediğiniz ROM'un içindeki dosyaların görüntüsünü atar mısınız? Modem dosyası var mı diye bakayım.
Bugün gidip telefonu aldım hocam. Adama sorun neymiş diye sordum. "Sıfırlayınca patchler silinmiş onları geri yükledim" dedi. Borcumuz nedir diye sordum. Sıkıntı yok benden olsun dedi.
Zaten tanıdık adam. Telefonla ilgili sorunumuz olduğu zaman o adama gideriz hep.
Şu an her şey yolunda gibi. RootChecker'dan kontrol ettim, rootlu görünüyor :

Screenshot_20220723-114448_Root Checker Basic.jpg

Magisk de yüklü :

Screenshot_20220723-114459.jpg

Sim kartı da okumuş. Kırmızı ile işaretlediğim yerde Türk Telekom yazıyor :

Screenshot_20220723-114057_Samsung Experience Home.jpg

Ancak bildirim panelinde de görüldüğü üzere SecurityLogAgent uyarısı veriyor. Bunun çözümünü araştırdığımda bunu buldum.

Burada bahsedilen uygulamayı indireyim mi? Size de danışmak istedim. Bir de sanırım bu uygulama, gömülü olarak gelen Facebook gibi lüzumsuz uygulamaları da silme imkanı veriyormuş. Kullanmadığım bir sürü uygulama var. Ben onları devre dışı bırakıyordum. Disable Application uygulamasıyla onları silsem bir sorun teşkil eder mi?

Son düzenleme:
Ancak bildirim panelinde de görüldüğü üzere SecurityLogAgent uyarısı veriyor. Bunun çözümünü araştırdığımda bunu buldum.

Burada bahsedilen uygulamayı indireyim mi? Size de danışmak istedim. Bir de sanırım bu uygulama, gömülü olarak gelen Facebook gibi lüzumsuz uygulamaları da silme imkanı veriyormuş. Kullanmadığım bir sürü uygulama var. Ben onları devre dışı bırakıyordum. Disable Application uygulamasıyla onları silsem bir sorun teşkil eder mi?
Deneyebilirsiniz yada "Security
LogAgent Disable" adlı uygulamadanda o bildirimi kapatabilirsiniz.
Ama artık telefoncuya götürdüm bile. Ben beceremedim valla. Adam telefonu alıp yarın sabah gel dedi.
Her şey için teşekkür ederim.
Rica ederiz! Aslında bendede S7 Edge var. Belki ileride o telefon için root ve Custom ROM rehberi yapabilirim.

Rica ederiz! Aslında bendede S7 Edge var. Belki ileride o telefon için root ve Custom ROM rehberi yapabilirim.
Tamamdır, kullanmadığım bazı uygulamaları kaldırdım.
Tekrardan yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Rehber yaparsanız benim gibi bu hususta bilgi sahibi olmayanlar için çok faydalı olur.
İyi sosyaller! :)

Hocam gömülü Youtube'u Disable Application uygulamasından disable yapmama rağmen Play Store'da otomatik güncelleme yapıyor. İşin sinir bozucu tarafı Youtube'u güncelleyince Youtube Vanced'i siliyor. Kaç kez disable ettim ama sonuç değişmedi. Youtube Vanced'i kafasına göre siliyor. Vanced Manager'dan kuruyorum sürekli. Ama bir sonraki güncellemede yine siliyor. Bunu nasıl çözebilirim? Gömülü Youtube uygulamasını tamamen kaldırma gibi bir seçeneğim yok mu?

Son düzenleme:
Tamamdır, kullanmadığım bazı uygulamaları kaldırdım.
Tekrardan yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Rehber yaparsanız benim gibi bu hususta bilgi sahibi olmayanlar için çok faydalı olur.
İyi sosyaller! :)

Hocam gömülü Youtube'u Disable Application uygulamasından disable yapmama rağmen Play Store'da otomatik güncelleme yapıyor. İşin sinir bozucu tarafı Youtube'u güncelleyince Youtube Vanced'i siliyor. Kaç kez disable ettim ama sonuç değişmedi. Youtube Vanced'i kafasına göre siliyor. Vanced Manager'dan kuruyorum sürekli. Ama bir sonraki güncellemede yine siliyor. Bunu nasıl çözebilirim? Gömülü Youtube uygulamasını tamamen kaldırma gibi bir seçeneğim yok mu?
ADB ile silin.
Kod:
pm uninstall -k --user 0 com.google.android.youtube

ADB ile silin.
Kod:
pm uninstall -k --user 0 com.google.android.youtube
Hocam Vanced yüklü iken ADB ile verdiğiniz kodu girerek Youtube'u sildim. Bu sefer de Vanced de silindi. Şimdi Manager'dan tekrar yüklemeye çalışıyorum böyle kalıyor indirmiyor :

Screenshot_20220817-160947_Vanced Manager.jpg

Tamamen gitti mi şimdi? Vanced'i nasıl yükleyebilirim?

Hocam Vanced yüklü iken ADB ile verdiğiniz kodu girerek Youtube'u sildim. Bu sefer de Vanced de silindi. Şimdi Manager'dan tekrar yüklemeye çalışıyorum böyle kalıyor indirmiyor :

Eki Görüntüle 1488813

Yerinde Youtube Pro kullanın. O daha güncel.

Eki Görüntüle 1488813

Yerinde Youtube Pro kullanın. O daha güncel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı