S7 Edge'e nasıl TWRP kurulur?

Yedek almaya kalktığımda modem seçeneği yoktu, garip. Peki modem bozulduysa ne olacak? IMEI atan telefoncuya götürsem o halledebilir mi?
Kendiniz de halledebilirsiniz aslında. Ayarlardan hakkında kısmını atar mısınız?

En son yüklediğiniz ROM'un içindeki dosyaların görüntüsünü atar mısınız? Modem dosyası var mı diye bakayım.
Dosya bu hocam :

Ama artık telefoncuya götürdüm bile. Ben beceremedim valla. Adam telefonu alıp yarın sabah gel dedi.
Her şey için teşekkür ederim.

En son yüklediğiniz ROM'un içindeki dosyaların görüntüsünü atar mısınız? Modem dosyası var mı diye bakayım.
Bugün gidip telefonu aldım hocam. Adama sorun neymiş diye sordum. "Sıfırlayınca patchler silinmiş onları geri yükledim" dedi. Borcumuz nedir diye sordum. Sıkıntı yok benden olsun dedi.
Zaten tanıdık adam. Telefonla ilgili sorunumuz olduğu zaman o adama gideriz hep.
Şu an her şey yolunda gibi. RootChecker'dan kontrol ettim, rootlu görünüyor :

Magisk de yüklü :

Sim kartı da okumuş. Kırmızı ile işaretlediğim yerde Türk Telekom yazıyor :

Ancak bildirim panelinde de görüldüğü üzere SecurityLogAgent uyarısı veriyor. Bunun çözümünü araştırdığımda bunu buldum.

Burada bahsedilen uygulamayı indireyim mi? Size de danışmak istedim. Bir de sanırım bu uygulama, gömülü olarak gelen Facebook gibi lüzumsuz uygulamaları da silme imkanı veriyormuş. Kullanmadığım bir sürü uygulama var. Ben onları devre dışı bırakıyordum. Disable Application uygulamasıyla onları silsem bir sorun teşkil eder mi?

Son düzenleme:
Deneyebilirsiniz yada "Security
LogAgent Disable" adlı uygulamadanda o bildirimi kapatabilirsiniz.
Ama artık telefoncuya götürdüm bile. Ben beceremedim valla. Adam telefonu alıp yarın sabah gel dedi.
Her şey için teşekkür ederim.
Rica ederiz! Aslında bendede S7 Edge var. Belki ileride o telefon için root ve Custom ROM rehberi yapabilirim.

Rica ederiz! Aslında bendede S7 Edge var. Belki ileride o telefon için root ve Custom ROM rehberi yapabilirim.
Tamamdır, kullanmadığım bazı uygulamaları kaldırdım.
Tekrardan yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Rehber yaparsanız benim gibi bu hususta bilgi sahibi olmayanlar için çok faydalı olur.
İyi sosyaller!

Hocam gömülü Youtube'u Disable Application uygulamasından disable yapmama rağmen Play Store'da otomatik güncelleme yapıyor. İşin sinir bozucu tarafı Youtube'u güncelleyince Youtube Vanced'i siliyor. Kaç kez disable ettim ama sonuç değişmedi. Youtube Vanced'i kafasına göre siliyor. Vanced Manager'dan kuruyorum sürekli. Ama bir sonraki güncellemede yine siliyor. Bunu nasıl çözebilirim? Gömülü Youtube uygulamasını tamamen kaldırma gibi bir seçeneğim yok mu?

Son düzenleme:
ADB ile silin.
Kod:
pm uninstall -k --user 0 com.google.android.youtube

Hocam Vanced yüklü iken ADB ile verdiğiniz kodu girerek Youtube'u sildim. Bu sefer de Vanced de silindi. Şimdi Manager'dan tekrar yüklemeye çalışıyorum böyle kalıyor indirmiyor :

Tamamen gitti mi şimdi? Vanced'i nasıl yükleyebilirim?

Yerinde Youtube Pro kullanın. O daha güncel.

Yerinde Youtube Pro kullanın. O daha güncel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…